Szerintetek leválthatjuk együttesen a Fideszt 2022-ben?
17
Én is kételkedtem a sorosozásban de ezt látva lehet benne valami:
https://www.youtube.com/watch?v=rqp7J05HuK4
Hozzátenném hogy a Project Veritas (amely amerikai) nem mendemondákban utazik hanem rejtett videófelvételekben, névvel, arccal. A módszerük megkérdőjelezhető de az információ amit nyújtanak nem az.
Dráhábihikk JÁÁnos!!!
XD XD XD
Mekkora "forrás"!!!
Zseniális!
XD
#23 Igen korlátoltnak kell lenni ahhoz, hogy ne vedd észre a két EREDETI angol nyelvű forrást, aminek Drábik oldalán csak a fordítását találod meg - amit szintén nem ő készített el.
De hát megértem. A valósággal nem tudsz mit kezdeni, hát nem veszel róla tudomást.
Gyurcsánnyal, Fe-Győrrel, Donáth-tal vagy Széllel és Kunhalmival kormányt váltani? Az katasztrófa lenne!
Gondolkodj mielőtt cselexel!
Tényleg nem tudsu megkülömböztetni egy fordítást egy forrástól?
A 22-es az utolsó oldalt segítségként küldte el, ha nem tudnál fordítani, valaki már lefordította neked.
Nem forrás a hivatkozás, csak szimpla fordítás az előző idegennyelvű fodításokhoz.
Tényleg azt gondolod hogy mások NEM értenek angolul? :)
Eredeti: Rebuilding the Asylum System
"Fordítás"(megalázó a kifejezésnek is):Íme a tervem a menekültkáosz megoldására.
Ujjujj...valami nem stimmel a "fordító" angoltudásával!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!