Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek leválthatjuk...

Szerintetek leválthatjuk együttesen a Fideszt 2022-ben?

Figyelt kérdés
Én lennék az egyik legboldogabb ember, ha ez sikerülne. Szerintetek sikerülhet? Több ember fog felvilágosodni a helyzetről?

2020. okt. 22. 13:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%

17

Én is kételkedtem a sorosozásban de ezt látva lehet benne valami:

https://www.youtube.com/watch?v=rqp7J05HuK4

Hozzátenném hogy a Project Veritas (amely amerikai) nem mendemondákban utazik hanem rejtett videófelvételekben, névvel, arccal. A módszerük megkérdőjelezhető de az információ amit nyújtanak nem az.

2020. okt. 22. 16:01
 22/28 anonim ***** válasza:
22%

#18 Miért hazudsz ilyen hülye módon?

Nem egyszer mutattak rá bizonyítékot még ha a valóságot nem is vagy hajlandó elfogadni.

[link]

[link]

És magyarul is itt az egyik fordítása, erről az oldalról elolvashatod:

[link]

2020. okt. 22. 16:03
 23/28 anonim ***** válasza:
62%

Dráhábihikk JÁÁnos!!!

XD XD XD

Mekkora "forrás"!!!

Zseniális!

XD

2020. okt. 22. 16:17
 24/28 anonim ***** válasza:
10%

#23 Igen korlátoltnak kell lenni ahhoz, hogy ne vedd észre a két EREDETI angol nyelvű forrást, aminek Drábik oldalán csak a fordítását találod meg - amit szintén nem ő készített el.

De hát megértem. A valósággal nem tudsz mit kezdeni, hát nem veszel róla tudomást.

2020. okt. 22. 16:24
 25/28 anonim ***** válasza:
32%

Gyurcsánnyal, Fe-Győrrel, Donáth-tal vagy Széllel és Kunhalmival kormányt váltani? Az katasztrófa lenne!

Gondolkodj mielőtt cselexel!

2020. okt. 22. 16:39
 26/28 anonim ***** válasza:
33%

Tényleg nem tudsu megkülömböztetni egy fordítást egy forrástól?

A 22-es az utolsó oldalt segítségként küldte el, ha nem tudnál fordítani, valaki már lefordította neked.

Nem forrás a hivatkozás, csak szimpla fordítás az előző idegennyelvű fodításokhoz.

2020. okt. 22. 17:07
 27/28 anonim ***** válasza:
51%

Tényleg azt gondolod hogy mások NEM értenek angolul? :)

Eredeti: Rebuilding the Asylum System

"Fordítás"(megalázó a kifejezésnek is):Íme a tervem a menekültkáosz megoldására.

Ujjujj...valami nem stimmel a "fordító" angoltudásával!

:)

2020. okt. 22. 17:14
 28/28 anonim ***** válasza:
62%
Nincs. Papíron ha minden ellenzéki párt összefogna, és a szavazótábor is úgy gondolná, hogy megamarad mellettük az összefogástól független is akkor is rezegne a léc, hogy megvan-e az 50, mivel jelenleg Fidesz van 50 fölött. Arról nem beszélve, hogy azért egy ellenzéki összefogás sem túl valószínű, még ha meg is próbálnák 2022 előtt szinte biztos hogy lenne valami vitájuk ami miatt vége is lenne.
2020. okt. 22. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!