Ezért nem leváltható a FIDESZ?
A Gyurcsány kormány is legalább annyira korrupt volt, de annál agresszívabb és töketlen mint egy ökör
Ezért
#9 "máshol van ingyenes tesztelés, én még életemben nem voltam tesztelve."
Én meg voltam tesztelve 6 alkalommal és mind ingyenes volt.
Jelezd a háziorvosodnak hogy koronavírus gyanús tüneteid vannak és akkor majd neked is el kell menned tesztelésre, ingyen lesz. Csak éppen ez azzal jár, hogy addig amíg meg nem kapod az eredményét karanténban kell maradnod.
A Fidesz egészen más okok miatt nem váltható le.
Egyrészt, mert uralja a médiát, az ügyészséget, és már nyomás alatt tartja a bíróságokat is.
Másrészt pedig, mert messze sikeresebb gazdaságpolitikát csinál, mint előtte bármelyik párt.
Harmadrészt meg azért, mert az ellenzék nem ér egy hajítófát sem. Sokaknak van tele a hócipője az állami szintre emelt korrupcióval meg az autokratikus hatalomgyakorlással, de amikor körülnéznek, hogy a Fidesz helyett kire lehetne szavazni, akkor úgy érzik, mégiscsak a Fidesz a legkisebb rossz.
#12 "Akkor kérdezem én miért csak azok az emberek tudnak ma szinte bármilyen vállalkozást alapítani, akik a hatalomhoz közzel állnak. "
Árokpart, miért kell baromságokat írnod?
Közel 1,8 millió vállalkozás van az országban. Komolyan azzal a hülyeséggel jössz hogy ezek mind a "hatalomhoz közeliek"?
33
De hát nincsenek tüneteim, csak ha már átment volna rajtam, akkor nem kérnék oltást.
Ja de jó, karantén.
Főállású őstermelő vagyok egy másik városban lévő telephellyel.
Több éves munkám menne tönkre egy hét munka kihagyással.
37
miért, nem erre találták ki a tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!