Ezért nem leváltható a FIDESZ?
Igen 39?
Tehát ha én a megvásárolt ellenanyag teszttel házilag letesztelem magam, akkor azt vihetem a dokinak? És akkor kapok ideiglenes kártyát? Ez hihetetlen!!
Nálunk a világon az egyik legnagyobb a naponta Covidban elhunytak száma lakosságarányosan.
Pedig a Viki bácsi azt mondta szeptemberben, hogy a megmentett életek számában kell mérni a védekezés sikerét. Hát, ezek szerint nem túl sikeres.
Ha az ellenzék lenne hatalmon, még rosszabb lenne a helyzet.
Lehet, hogy még a 300 ft-os vizitdíjat is elkérnék most is,akár egyetlen telefonhívásért is...
Akik szerint nem jó döntéseket hozott a kormány, mégis, mit kellett volna csinálnia??
Ha zár, az a baj, ha nyit, az a baj, minden baj, jó magyar szokás szerint!
Olvasom más fórumon,hogy támogatásokat kellett volna adni, hát jah hereverére százezreket!
Azért legalább 1-2 hónapra való tartalékának lennie kellene az embereknek,és van is.
Csak jobb sírni, meg horvátországi nyaralást tervezni csúcsjárványban.
Persze vannak kivételek,és mélyszegénységben élők,na de ők a járvány előtt sem nagyon dolgoztak..vagy legalábbis nem mindegyik....
44 Pedig így igaz. Láttuk a baloldalt a múltban és látjuk most is pl. Budapesten. Alkalmatlanok.
34 Egyet értek, bár látni kell azért hogy van elég sok balos média is, de a többivel amit leírtál az valós.
#45 ugye mindenki "balos", aki nem fidesz. Tehát azt hazudod, hogy a fidesz eddig nem Bajnai eredményeit élte fel, kormányzásnak titulálva azt? Azért szerintem bem csinálta olyan rosszul, hogy több mint 10 éve nem esik össze a magyar gazdaság orbánék kóklersége ellenére. Nem beszélve az első orbán dúlásról '98 és '02 között, amikor Bokros eredményeit nullázták le és adták el saját eredményként.
Ennyit a fidesz "eredményeiről"...
#49 tehát ezért hozzátok vissza a 1990 előtti 40 évet.
Amúgy hogyan szólítjátok magatokat egymás közt? Elvtársnak vagy nertársnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!