Most mi ez a felhajtás az oltás miatt?Az emberek nem tudják értelmezni a statisztikát?
Olvasom itt az oldalon is, hogy a sok fo***os próbál itt értelmiséginek tűnni, hogy beoltotta magát, közben meg ha az ember megnézi a statisztikát, akkor látja, hogy kb az áldozatok 90%-a 60 év fölötti.
A maradék meg szépen eloszlik a korosztályok között, konkrétan a legtöbb nap max 2 huszonéves hal meg.
A több millióból!!!?????
Amikor rettegnek a vírustól, felfogják ezt?
Több millióból 2!
Vagy ennyire már nem futja?
Ennyi erővel autóba se üljön, de igazából jobb, ha még csak nem is fingik, mert ennyi erővel trombózist is kaphat!!!
Mit éreztek ilyenkor?
Csak azt áruld el, neked miért fáj ennyire, ha az értelmesebb emberek beadatják maguknak az oltást?
Hogy miért fontos ez, az most nem fogom hosszú, terjengős válaszban leírni, mert nem érsz annyit. Ha tényleg érdekelne, akkor az utóbbi egy évben bőven utána nézhettél volna.
Én nem vagyok gyesen, az egy másik válaszoló volt. Látható is, az ő stílusa finomabb annál, mint hogy ostobának nevezzen téged.
Pedig az vagy, és már hazudsz is. Azt állítod, hogy senkit nem akarsz lebeszélni, pedig pont ezt csinálod.
De nekem mindegy, a birka te vagy, nem én.
Én nem rettegek, te viszont menthetetlenül ostoba vagy.
Na szevasz!
Nem unatkozom. Dolgozom. Ide az elmúlt években csak nosztalgiázni jártam, mert az amúgy sem magas színvonal meredeken zuhan. Azért kommenteltem, mert meglepően sok itt a járványtagadó és bagatellizálás is erősen megy, szabályosan hülyének van kikiáltva, aki ennek ellent mond.
A gyes azért fontos, mert három év alatti gyerek miatt nem vagyok vezényelhető, így még nem landoltam Nógrád megyében hogy aszisztáljak a "rettegés"-hez, ellenben jó pár kollégával. Nagyon szomorú, hogy a hurráoptimizmus jegyében sajnos nem mutatják meg, hogy mi folyik a kórházakban, akkor egy fokkal közelebb érne az emberekhez a baj összetettsége és súlyossága. Egy másik kérdésnél már leírtam, de a covid (de akármilyen hasonló járvány) nem önmagában a mortalitás miatt veszélyes, hanem az egészségügyi katasztrófa miatt, amit hoz magával. Ha senki nem halna meg a covid miatt közvetlenül, akkor is sz..ban lennénk, mert hetekig, akár hónapokig fekszenek a betegek ágyat foglalva. Nem, nem az ikeas ágyat, hanem a kórházit, a hozzátartozó személyzettel. (Ezért volt rettentő kártékony az a kormány kommunikáció, hogy hatvanezer ágyunk van. Ja persze, ha belevesszük az orvos nélküli elfekvőket meg a pszichoterápiás osztályokat is...) Az egészségügyi vészhelyzetben pedig nincs szűrés, nincs elektív műtét, nincs semmi. A közvetett halálozásról egyelőre forgalmunk sincs, de az tuti hogy patológus barátnőm asztalán halmozódnak a potenciális tumoros minták, és késéssel lesznek kiértékelve. Már eleve töredéke a minták száma a szokásoshoz képest, tehát tuti sokan növesztik a tumorjaikat...
Egyébként nem rettegni kell, sőt a rettegés nagyon káros, rontja a döntéshozatalt. Bármilyen provokatív is amit most leírok, de a teljes vírustagadás és bagatellizálás sokkal közelebb áll a vírusrettegéshez, mint ha valaki racionális és belátja, hogy van baj, amit kezelni kell. Ugyanis ugyanúgy torzítja a valóságot az "aaaaaa, nincs semmi baj" mintha szappanos vízben áztatja a Pick szalámit, mert fél a koronától.
Sajnos az a probléma itthon, hogy magánügyként akarja mindenki kezelni a járványt, oltást és társait, holott az egészségügy az közös, és nem magánügy. És a következményei is közösek, függetlenül az oltástól és a betegség lefolyásától.
Ma is 8000 feletti a fertőzöttszàm és 245 ember halt meg.:(( Ki tudja mi a pontos adat,mert ezt is elhazudja.
De Vitya nyit ,kanyarban előz,olt gőzerővel.
Ekkora hazudozó,demagóg àllatot...Hànyinger ..
Jó, tehát kiderült a válaszokból, hogy:
Tahó vagyok, nem vagyok értelmes, nem írja le, mert nem érek annyit, illetve olvashattunk egy mártír sztorit:D
És mindezt az "értelmesebb" rétegtől:D
Valahogy a kérdésre érdemi válasz nem érkezett, hogy mi van a statisztikával, ami ugye egy valóban komoly lenne, de az "értelmesebb" réteg valahogy figyelmen kívül hagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!