Vannak még olyanok, akik szerint a koronavírus körüli felhajtás csak hiszti, és el van túlozva?
Az én munkahelyem egy több ezer fős multi, és semmi másról nem esik szó.
Ha mégis, akkor csak a vírussal kapcsolatban.
Ma elrendelték, hogy hétfőtől mindenki otthonról dolgozik, aki tud.
Máshol is csak ez a téma?
Mivel nálunk vannak idősek, fiatalok, városiak, vidékiek, férfiak, nők, és mindenki erről beszél, azt gondolom, hogy máshol is ez a jellemző.
Majdnem minden nap gyakorizom, és azt nagyon furcsállom, hogy itt nincs túl sok koronavírusos kérdés. Nem megyek bele minden kategóriába, hanem a kulcsszavakra szűrök, és napi 1-2 kérdés, ez nekem nagyon furcsa. Kevés.
Vajon más közösségekben nem ennyire téma ez most, vagy itt szűrik ezt? Vagy a kereső nem dob ki mindent?
"Vannak még olyanok, akik szerint a koronavírus körüli felhajtás csak hiszti, és el van túlozva?"
Nem, nem hiszti, tényleg komolyan kell venni.
De nagyon-nagyon el van túlozva.
Lehet, hogy az a része félreérthető volt.
Én nagyon is komolyan veszem, sőt nekem már eddig is furcsa volt, hogy sokan elbagatellizálják.
családokon belül szerintem téma a koronavírus, lásd a nagy bevásárlási mizériát pl. vagy ha idős, beteg van a családban, hogyan védhetik meg.
művészek is pánikolnak, hogy miből fognak megélni, a színházak bezárása, koncertek elmaradása miatt.
A hétköznapi ember is ugyanúgy pánikol.
Ha mi kerülünk karanténba, vagy a munkáltatónk küld el kényszerpihenőre, ugyanúgy nem lesz pénzünk.
Sőt, várhatóan nagyon sok cég be fog csődölni, sokan fogják elveszíteni a munkájukat. Ők sem tudják, miből fognak élni 1-2 hónap múlva.
"Kínában lefutott az ezres halálozás a 2 milliárd lakoshoz semmi ."
Tegyük gyorsan hozzá, hogy ez pontosan amiatt ilyen alacsony, mert ott is "pánikoltak" és komolyan vették...
Ha szabadon engedték volna, akkor 5-6%-os halálozással és 50-60%-os fertőzöttségi aránnyal, ilyen 20-30 milliós halálozás lett volna, tehát éppen ez bizonyítja, hogy igenis hasznos "pánikolni". Mert lám, így csak néhány ezer halott lett egy 1-3 milliárdos országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!