A diákok azért vannak ennyire felháborodva az iskolakezdésen, mert az elmúlt 1 év után már nem tudnak a szokásosnál 2 órával később kelni, Netflixezni "órák" alatt, összepuskázni a jegyeket és gyakorlatilag átlustulni az egész tanévet?
"És elég reálisan látják már ekkor a dolgokat."
Röhög a vakbelem. Seggükön a tojáshéj, fingjuk sincs a való világról és annak realitásáról. Tudom, mert én is voltam fiatal, és én is azt hittem végzős koromban, hogy én aztán mindent tudok a nagybetűsről. Aztán az első munkahelyen jöttek is a pofonok, mikor nagyon nem úgy mentek a dolgok ahogy azt vártam.
Nem szidni akarom a fiatalokat, de többségüknek lövése sincs még arról, amibe szeretnének beleszólni.
ötgé? chemtrail? Azokban is hiszel?
Kérdező!
Vírustagadó konteós vagy?
Milyen ajándék évről beszélsz? Látszik, hogy nem kellett megtapasztald az online oktatást. Tavaly végeztem, de még a 1,5 hónap online is kaotikus volt, mert mindenki azt hisz h ez móka meg kacagàs, ezért 3x annyi feladatot adtak mint bármikor máskor addig, bezzeg az órákat nem tartották meg Kérèsre sem! Mert hát ők nem értenek a technológiához. Szabadidőmben diákokat korrepetálok, szóval nekem tényleg volt belátásom a jelenlegi helyzetben veled ellentétben . A tanárok nagyon sok esetben 1 év felkészülési idő/lehetőség után sem képesek normalis színvonalú online órákat tartani , ami nem a diákok hibája. Valamilyen szinten a tanàroké, de leginkabb a jelenlegi helyzeté. Az érettségi követelmény 50% pedig az utolsó 2 évből jön. Mint matekból, mint töriből többek között . Nekik pont ez a két év esett ki, szóval le a kalappal azelőtt a diák előtt aki képes volt magának megtanítani két év tananyagát igazi segítség nelkul. De amúgy igazán kivancsi lennék, hogy a te iskolás éveid mi nehezítette meg jobban mint egy világ méretű járvány.
Ja, és csak azert mert láttál pár embert plázázni, az nem azt jelenti, hogy a maradèk ne fèlhetne a vírustól. Ez csak undorító általánosítás. Amúgy sem csak a diák életéről van szó, hanem a szülőéről akinek hazaviszi a vírust . Elgondolkozhatnál egy kicsit mi olyan törés történt az életedben, amitől ennyire tele lettél gyűlölettel minden és mindenki iránt . Mert nem bennük van a hiba , hogy nem szeretnének 2! Hétre visszamenni, hanem benned, hogy téged ez annyire mocskosul zavar, hogy még egy kérdést is kiírtál róla.
Az én gyerekem, még az egész haveri köré már várja a sulit.
11. évf.
Látják, hogy így kevesebbet tanulnak.
Gyerekek, MINDENKI járt iskolába. Influenzaszezonban mégrosszabb volt a helyzet, fiataloknál ennek a betegségnek a lefolyása sem súlyosabb.
Itt egyszerűen elkényelmesedésről, lustaságról van szó. Eleget ültetek otthon, eleget lógtatok, az iskola a munkahelyetek. Mi lesz majd, ha dolgozni kell menni? Ott is hisztiztek a főnöknek, ha nem lébecolhattok home office-ban?
Jól van konteós, ülj le a fenekedre inkább, és ne szólj bele abba, ami téged nem érint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!