Miért gondolják azt egyesek, hogy ha valaki oltáspárti, akkor Fideszes?
Egy válaszom kapcsán, ami egyértelműen az oltások mellett érvel megkaptam, hogy tipikus "narancsködös" vagyok.
Őszintén szólva, ezt kb. mindennél nagyobb sértésnek érzem, mert egyáltalán, kicsit sem vagyok kormánypárti.
De nem egészen értem, hogy mégis mi köze a kettőnek egymáshoz...
A lakájmédia kommunikálja azt, hogy az ellenzék oltás ellenes, a kormánypártiak pedig hős vakcinaharcosok. Minden covid-ban meghalt ember lelke Gyurcsány kezén szárad, szemben minden keleti vakcinával beoltottat Orbán megmentett a biztos haláltól.
Úgy néz ki, sokaknál működik a propaganda.
Egyszerűen ilyen hülye.
Ma már ha egy picit is egyetértesz a fidesz valamely törekvésével (talán az oltás szerencsére azért nem ilyen), akkor már fideszista vagy.
Másikoldalról meg libernyák.
Sajnos ilyen poláris világban álünk.
#2 #3
Hát gyerekek én csak annyit nem értek ebből a történetből, hogy egy ellenzékire, aki ugye mindent elutasít élből abból amit a kormány közöl, hogy lehetne áldozata a propagandának amit nyomnak? Őszintén kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!