Mit gondoltok arról, hogy a legújabb felmérések szerint már szinte minden 2. 25 év körülinek is van 1 millió forint megtakarítása?
R.Tóni!
Ezt a hülye, propagandakérdést már többször is feltetted. Nem unod még?
ezek a DK-sok már tényeg nagyon elborultak
ha nem arról szól a kérdés hogy itt mekkor anyomor van, mint ahogy a klári beleszart a szájukba, akkor ez fidesz propaganda
meséljeteke a csótány elvtárs alatt milyen sora volt a fiataloknak?!
lehet felvágni bolsevikok
Felvágtak bolsevikok, szép és jó minden, és hát ők a bolsevikok, komcsik.
Én arra emlékszem hogy akkor volt ez a start adókedvezményem, meg arra hogy az árak töredékei voltak a maiaknak, de a fizetésem nem volt annyival kevesebb mint amennyivel olcsóbbak voltak a dolgok, és hogy vettem egy csomó eurót talán 250 Ft ért, aztán 2011-ben 330 körül adtam el... elcsesztem mert ma sokkal többért adhatnám el sőt ma nem is adnám el, eleve a forintomat is folyamatosan váltom át eurora (meg btc-re, eth-re, usdc,usdt-re is 🤣).
ezt illene cáfolni, nem elég annyi, hogy te ezt nem hiszed el és kész
bizony a szocik alatt ma elképzelhetetlen nyomor uralkodott
"hát cáfold. Melyik szocikról beszélsz? A mostani kormanyról?"
te állítottál valamit, neked kell alátámasztani
a munkanélküliségi mutatók azt mutatják, hogy a szocik alatt nem volt állásbiztonság, alacsony fizetések voltak és általános nyomor
pont
A munkanélküliségi mutatók hamis értékeket mutatnak, hiszen a Központi Statisztika Hamisító hivatal (KSH) számai, ami az átlagbérbe nem számítja bele a kis vállalkozásnál dolgozók bérét a 200000 Ft alatt keresők bérét, stb.
Te állítottál tízszázalékos munkanélküliséget alá kéne támasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!