Orbán Viktornak hogy csak pár millió forint megtakarított pénze van, ha havi 1 millió forint a fizetése?
Figyelt kérdés
Ilyen rosszul gazdálkodik a pénzzel?2020. jan. 23. 19:26
1/10 anonim válasza:
Hát szétosztja! Annak az embernek aranyból van a szíve!
3/10 anonim válasza:
A többi a pénztáros lőrinc nevén van
4/10 anonim válasza:
Amilyen árak vannak a boltokban nem is csoda hogy 1 millából se marad félre rakni való.
5/10 anonim válasza:
Drága a kolompér a klímahisztizők miatt,ezért fogy el első viktóriusz császár pénze ilyen hamar.
De nehéz felfogni.
6/10 anonim válasza:
Akinek pénze van az nem bankban gyűjtögeti hanem valamibe befekteti. Mivel ő politikus így valószínűleg nem a saját nevén teszi ezt de én a helyedben nem aggódnék érte, tuti lesz mit a visszavonulása után is a tejbe aprítson.
7/10 anonim válasza:
Krumplit vesz belőle szeretett követőinek.
8/10 anonim válasza:
Befekteti gázszivárgás elleni pakettekbe, amit majd idővel 120×-osan kap vissza.
9/10 anonim válasza:
Hálát adhatunk az égnek, hogy Dr. Orbán Béla Magyarország Viktor Ede a miniszterelnökünk! Minden csókosa degeszre tollasodik, de ő megmarad csórónak, mint a patai szegregáltak - ezzel is mutatva, hogy ő a nép egyszerű fia.
Krumplisék köreiben ezért ilyen népszerű!
10/10 anonim válasza:
Nekem az tetszett,amikor kijelentette,egy vita kapcsán:hogy " én sose voltam módos ember".
Mindenki "megmódosódik" körülötte,de Ő megmarad a nép egyszerű gyermekének.és tényleg el is hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!