Mit gondoltok arról, hogy a legújabb felmérések szerint már szinte minden 2. 25 év körülinek is van 1 millió forint megtakarítása?
Nekem ennyi idős koromban több pénzem volt. Szülőknél lakva, a gyakornoki fizetésből + egyetemi ösztöndíjból kb. semmire sem költve gyorsan gyűlik a pénz.
De! Nem vagyok olyan ostoba, hogy a saját példámat kivetítsem százezernyi másik emberre. Az emberek többsége nem jár egyetemre, nem gyakornokoskodik (vagy ingyen teszi), az egyetemisták egy jelentős része más városba költözve szokszor sokat költ. Attól hogy 20-ból 1 embernek házat vesznek a szülei, még nem ez az átlagos.
200 nettót keresnek az operátorok
az alatt nem találsz írni olvani tudó embert
szerintetek a szakképzett ember mennyibe kerülhet?
5 év tapasztalattal 320 nettó alatt nincs semmi
pályakezdő diplomás 300 nettót ír bérgiénynek
ti azt hiszitek, hogy még mindig 2010et írunk, hogy gyomorgörccsel féltik az emberek a minimálbéres állásaikat?
"ti azt hiszitek, hogy még mindig 2010et írunk, hogy gyomorgörccsel féltik az emberek a minimálbéres állásaikat?"
Nem hisszuk, tudjuk. Ez a gci virus felulirt mindent, megint az van h "jon helyetted" 100 masik
Ha igaz is, de nem 100%-ban, mert nem éri el mindenkinél a 2 milkát, akkor is egyfajta pozitív dolog, mert sokszor volt 10-15 éve, hogy azért vinnyogtak az emberek, hogy kő az ótóka, TV-ke, lakáska hitelre, de amikor bejött a krakk, akkor csak néztek, meg mindenki hibás volt, csak "én" nem, az államtól várták a segítséget, mert akkor még úgy gondolták, hogy minek megtakarítás.
A lényeg, hogy végre elkzedtek többen gondolkodni a jövőre, ami pozitív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!