Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a legújabb felmérések szerint már szinte minden 2. 25 év körülinek is van 1 millió forint megtakarítása?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 22:32
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
65%

Nekem ennyi idős koromban több pénzem volt. Szülőknél lakva, a gyakornoki fizetésből + egyetemi ösztöndíjból kb. semmire sem költve gyorsan gyűlik a pénz.

De! Nem vagyok olyan ostoba, hogy a saját példámat kivetítsem százezernyi másik emberre. Az emberek többsége nem jár egyetemre, nem gyakornokoskodik (vagy ingyen teszi), az egyetemisták egy jelentős része más városba költözve szokszor sokat költ. Attól hogy 20-ból 1 embernek házat vesznek a szülei, még nem ez az átlagos.

2021. ápr. 4. 01:47
 22/45 anonim ***** válasza:
15%
Elég nehezen hiszem el hogy csak annyi. Nem nagyon ismerek olyat aki félmillió alatt keresne.
2021. ápr. 4. 04:51
 23/45 anonim ***** válasza:
22%

200 nettót keresnek az operátorok

az alatt nem találsz írni olvani tudó embert

szerintetek a szakképzett ember mennyibe kerülhet?

5 év tapasztalattal 320 nettó alatt nincs semmi

pályakezdő diplomás 300 nettót ír bérgiénynek

ti azt hiszitek, hogy még mindig 2010et írunk, hogy gyomorgörccsel féltik az emberek a minimálbéres állásaikat?

2021. ápr. 4. 05:26
 24/45 anonim ***** válasza:
17%
24: a medián bér pár napja 310e nettó volt. Szóval vannak, nem is kevesen.
2021. ápr. 4. 06:10
 25/45 anonim ***** válasza:
87%
Hát hogyne volna mindenkinek annyi vagyona! A dédszülők által összegürcölt mucsaröcsögei ingatlanra, a nagyszülők által belegürcölt konyhabútorra vagy a szülők áltál "saját temetésükre" félrerakott, haláluk után megnyitható számlára gondolsz? Lesz az együtt vagy ötmillió is! Nem kell itten megjátszani az éhenkórászt! Van itt tőkefelhalmozás rendesen ebben az országban! Csak nem mindenki ebben a rendszerben halmozta degeszre magát.
2021. ápr. 4. 06:24
 26/45 anonim ***** válasza:
82%

"ti azt hiszitek, hogy még mindig 2010et írunk, hogy gyomorgörccsel féltik az emberek a minimálbéres állásaikat?"

Nem hisszuk, tudjuk. Ez a gci virus felulirt mindent, megint az van h "jon helyetted" 100 masik

2021. ápr. 4. 06:49
 27/45 anonim ***** válasza:
73%
A lányom 24, és neki tényleg van. Dolgozott az egyetem mellett a második félévtől, és minden hónapban 25-30e ment megtakarítási számlára az elején, most több, egyrészt szórakozásra kevesebbet költ, inkább olvas és könyvet vesz, másrészt két éve diák könnyen keres. Most végez Ma-n, kétmillió körüli összegre saccolok, nem szoktam megkérdezni, hol tart.
2021. ápr. 4. 07:35
 28/45 anonim ***** válasza:
73%
Ja, és teljesen átlagos család vagyunk, én ápolónő, férjem asztalos (alkalmazott), úgyhogy mi az albárletet fizetjük, minden mást ő maga.
2021. ápr. 4. 07:36
 29/45 anonim ***** válasza:

Ha igaz is, de nem 100%-ban, mert nem éri el mindenkinél a 2 milkát, akkor is egyfajta pozitív dolog, mert sokszor volt 10-15 éve, hogy azért vinnyogtak az emberek, hogy kő az ótóka, TV-ke, lakáska hitelre, de amikor bejött a krakk, akkor csak néztek, meg mindenki hibás volt, csak "én" nem, az államtól várták a segítséget, mert akkor még úgy gondolták, hogy minek megtakarítás.

A lényeg, hogy végre elkzedtek többen gondolkodni a jövőre, ami pozitív dolog.

2021. ápr. 4. 08:06
 30/45 anonim ***** válasza:
90%
A kérdés burkoltan Fidesz propaganda és trollkodas, de látom ti bekajáltátok. Végülis szakmailag sikeres troll.
2021. ápr. 4. 08:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!