Szerintetek is vicc ez a provokáció ferencvárosban pont húsvét előtt kiállítani egy blm szobrot és keresztényellenes plakátot? pont az ilyenekkel fogják bejuttatni a mi hazánkat a parlamentbe :D
Jajj nekem! 🤣
Szóval mint kiderül tényleg semmi szükség nem lett volna rá.
9 és akik szerint provokáció
Akkor elmondom mi van a videóban, amit az 5-ös linkelt.
A város meghirdetett egy közéleti szobor pályázatot, amik közül hozzá értő emberek választották ki a x legjobb alkotást. Ebben ez a szobor is benne volt. És lehet hogy nincs túl sok köze magyarországhoz az egész mozgalomnak, mégis 2020-ban igen csak a közélet része volt. Illetve eredetileg sem tervezték véglegesen kiállítani. Másik meg hogy a művészetnek pont az a célja hogy különböző érzelmeket váltson ki az emberekből és beszéljenek a témáról.
ma 00:52
De mivel ledöntötték így okafogyottá is vált a kis "eszmecserénk".
Amit a szobor készítője mondott:
„Abszolút számolok azzal, hogy ennek a szobornak baja esik, örülnék neki, ha ledöntenék. Dokumentálni fogom ezt a folyamatot. Fotókkal is, de úgy tudom, van ott térfigyelő kamera. Ez a tárgy utóéletéhez tartozik, és a mondanivaló fényében teljesen rendben van: ez a mozgalom szobrokat dönt, és azt a szobrot is ledöntik, amit ez a mozgalom inspirált – tökéletes kör mint műalkotás működik, nem gond”
Ezek után szerintem elég világos miért is nem provokáció és miért is került be a pályázaton a legjobbak közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!