Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is vicc ez a...

Szerintetek is vicc ez a provokáció ferencvárosban pont húsvét előtt kiállítani egy blm szobrot és keresztényellenes plakátot? pont az ilyenekkel fogják bejuttatni a mi hazánkat a parlamentbe :D

Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 22:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
34%
Hmm... én egy nyelvtan tanárt is ajánlanék. Komoly szövegértési problémáid is vannak. Ha még általános iskolába jársz, akkor elnézhető, de szedd össze magad ha nem akarsz kukásként dolgozni majd.
2021. ápr. 2. 00:41
 22/27 anonim ***** válasza:
50%

Jajj nekem! 🤣

Szóval mint kiderül tényleg semmi szükség nem lett volna rá.

2021. ápr. 2. 00:46
 23/27 anonim ***** válasza:
34%
22. nekem nem hiányzott. Téged nem zavar. A többi, ak itt azt írta, hogy őt zavarja, az se tudta megindokolni, hogy miért zavarja. Van, aki meg úgy gondolja, hogy szükség volt rá. Tehát értelmes ellenérv nem volt, ezért megcsinálták. Késő bánat. Ne járjon arra 2 hétig akit zavar. Újabb probléma megoldva. A mai nap is hasznosan kezdődik.
2021. ápr. 2. 00:52
 24/27 anonim ***** válasza:
41%

9 és akik szerint provokáció

Akkor elmondom mi van a videóban, amit az 5-ös linkelt.

A város meghirdetett egy közéleti szobor pályázatot, amik közül hozzá értő emberek választották ki a x legjobb alkotást. Ebben ez a szobor is benne volt. És lehet hogy nincs túl sok köze magyarországhoz az egész mozgalomnak, mégis 2020-ban igen csak a közélet része volt. Illetve eredetileg sem tervezték véglegesen kiállítani. Másik meg hogy a művészetnek pont az a célja hogy különböző érzelmeket váltson ki az emberekből és beszéljenek a témáról.

2021. ápr. 2. 10:11
 25/27 anonim ***** válasza:
50%

ma 00:52

De mivel ledöntötték így okafogyottá is vált a kis "eszmecserénk".

2021. ápr. 2. 13:18
 26/27 anonim ***** válasza:
65%

Amit a szobor készítője mondott:

„Abszolút számolok azzal, hogy ennek a szobornak baja esik, örülnék neki, ha ledöntenék. Dokumentálni fogom ezt a folyamatot. Fotókkal is, de úgy tudom, van ott térfigyelő kamera. Ez a tárgy utóéletéhez tartozik, és a mondanivaló fényében teljesen rendben van: ez a mozgalom szobrokat dönt, és azt a szobrot is ledöntik, amit ez a mozgalom inspirált – tökéletes kör mint műalkotás működik, nem gond”

Ezek után szerintem elég világos miért is nem provokáció és miért is került be a pályázaton a legjobbak közé.

2021. ápr. 2. 13:52
 27/27 anonim ***** válasza:
48%
Azt azért kihagyta a készítő h csinált még több ilyet és milliókért eladta a kampós orrúaknak...Mellesleg aki térdelgetett a majmoknak az nálam nem ember többé.A blm egy 100%-ban rasszista csürhe!
2021. ápr. 3. 06:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!