Szerintetek is vicc ez a provokáció ferencvárosban pont húsvét előtt kiállítani egy blm szobrot és keresztényellenes plakátot? pont az ilyenekkel fogják bejuttatni a mi hazánkat a parlamentbe :D
"Akkor miért is zavar? A nagy "provokációzás" közepette senki nem írta még le, hogy miért is zavarja 2 hétig a szobor."
Miután megválaszolod, hogy ez a blm-szobrozás miért is volt "hiánypótló".
11. ki mondta, hogy hiánypótló? Nekem nem hiányzott, de engem nem zavar. Felőlem ott lehet, engem nem érdekel.
Te jössz: miért zavar, miért provokál téged?
Nos mert az országnak eleve semmi köze ehhez, rabszolgatartás sem volt itt, satöbbi. Másodjára jó, hogy egyeseknek ez a legnagyobb gondja, hogy kell "ideiglenesen" egy ilyen szobor, amikor lényegében a fosztogatások jutnak az eszébe az embernek leginkább erről az egészről, persze hivatalosan nem összeköthető, általánosítható a mozgalom a csőcselékkel. Persze "másolni" kell mindent, meg térdelészni mellé.... De komolyan, mi értelme van annak is? 🤔
Egyébként engem személy szerint nem "provokál", de nem fogok jól felháborodni az egész cirkuszon ami követte ezt az egész szoborállítást.
Ami részletet láttam a Toroczkaiék "akciójából" még kulturáltan megoldották az egészet, mert más értelmiségi körökben a festékkel való leöntést ismerik csak, vagy esetleg a nem tetsző szobrok tövébe szarnak. 😀
A béelemm hazájában meg ledöntik.
Ha téged személy szerint nem zavar, akkor mások nevében miért beszélsz provokáciról? Majd akiket zavar és akik provokációnak gondolják, azok leírják.
Magyaro-on nem zárják táborokba a kisebbségeket. Akkor ezek szerint azzal sincs gond, hogy máshol ezt megteszik? Vagy ha Magyaro-on nem üldöznek embereket a vallásuk, bőrszínük, hajszínük, magasságuk, akármilyük alapján, akkor nem kell foglalkozni azzal, ha más országban ilyet tesznek? Be kell csukni a szemünket és fülünket? És akkor az miét zavarja ugyanezeket, ha a gonosz nyugaton mondjuk nem különböztetik meg hátrányosan a melegeket és mondjuk azt mondják, hogy mindenkinek magánügye, hogy milyen nemhez vonzódik. Akkor ugyanezek miért háborodnak fel azon, hogy más országok mit csinálnak?
Érdekes, hogy téged nem zavar, de azért provokációról írsz. Érdekes, hogy azt írod nem fogsz felháborodni, de azért írtál kb. 3 hozzászólást arról, hogy milyen szörnyű, hogy van a szobor.
Érdekes, hogy téged nem zavar, de azt írtad megválaszolod miért zavar, ha én megírom miért volt hiánypótló a szobrozás.
Tehát kiderült, hogy a szobor nem zavar, nem provokál, de azért ide be kellett írnod többször is, hogy milyen provokáció ez... A lényeg, hogy te nem provokálsz...
Szerencse, hogy te sem provokálsz! 🤔
Ráadásul még egyetérthetek azokkal akik szerint meg provokáció.
Nos akkor, miért is volt hiánypótló, fontos a blm-szobor? Úgy tűnik az állításoddal ellentétben mégis lényegesnek tartod.
(De szerintem az ötletgazda nem számított a heves reakcióra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!