Eddig úgy volt,hogy a 18 év alattiakat nem lehet oltani a kísérleti szérumokkal.Akkor ezt mégis hogyan?
Már a várandós nőket is oltják.
https://www.youtube.com/watch?v=of9RlaXayiU
Amiből az anya kap abból a magzatnak is jut.Tehát lényegében megkapja a vakcinát a még meg nem született gyermek is.
18. Én azt gondolom erről az egészről,hogy ez nem véletlen.Nem akarom azt elhinni,hogy 2020-ban csak úgy a semmiből megjelenik egy vírus,ami aztán világhódító útra indul.Az időpontnak is van szerintem valami jelentősége,amivel sokan nem foglalkoznak,csak azzal,hogy van ez a vírus.Eltelik 1 év és annyi oltás van már rá mint égen a csillag.Ráadásul még válogathatsz is közülük.Mindegy melyiket adatod be magadnak.Egy ország sem volt akik azt mondták volna,hogy figyeljetek srácok nekünk ebbe beletört a bicskánk,nem tudunk vakcinát fejleszteni.Nem,van már kínai ,amerikai,orosz,indiai meg ki tudja hány fajta lesz még.Mindenhonnan ez folyik a tv-ből,ez van az interneten, rádióban, mindenhol.Az emberek figyelmét szinte kizárólag ez a vírus dolog köti le.A másik,honnan tudják az emberek,hogy különböző oltások vannak?Mi van ha mind ugyanaz és csak elhitetik veled,hogy van orosz,kínai stb?Honnan tudod ezekre a választ?
Az én véleményem az ,hogy valójában senki nem tudja mi is folyik itt,mi az igazság.
Én arra tippelek,hogy ez a covid cirkusz ami folyik a Föld nevű bolygón,csak egy lépés a sakktáblán,nem több.
Szóval azt sem tudod, mi az az összeesküvés ami a háttérben zajlik, és azt sem tudod mi miért történik, és nem hiszed el, hogy éppen egy vilagjárvány zajlik, és azt sem hiszed el, hogy bizony egy vírus ellen oltásokat fejlesztenek, csak abban vagy biztos, hogy ez valami globális átverés része, de igazán azt sem tudod megindokolni, hogy miért.
Tulajdonképpen mi az, ami miatt ezt gondolod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!