Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Eddig úgy volt,hogy a 18 év...

Eddig úgy volt,hogy a 18 év alattiakat nem lehet oltani a kísérleti szérumokkal.Akkor ezt mégis hogyan?

Figyelt kérdés

Már a várandós nőket is oltják.

https://www.youtube.com/watch?v=of9RlaXayiU

Amiből az anya kap abból a magzatnak is jut.Tehát lényegében megkapja a vakcinát a még meg nem született gyermek is.

2021. márc. 29. 05:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
20%
Úgy, h beoltottak a briteknél már jó pár ezer terhes nőt, és Izraelben is 200 ezret. Így meg is vannak a tesztalanyok. Az, h mi lesz velük később, majd kiderül. Szóval nem mondhatod, h nem voltak kísérletek, csak az utóhatást még nem tudni.
2021. márc. 29. 09:18
 12/22 anonim ***** válasza:
11%

Kérdező, az mRNS alapú vakcinákkal (Pfizer, Moderna) lehet oltani várandós nőket, mert azok nem tartalmazzák a vírus anyagát, nem változtatják meg a sejt magját vagy a DNS-t, csupán olyan fehérjéket termelnek, amik elősegítik az immunitást. Az viszont igaz, hogy mindebből jut a magzatnak is, tehát ő is védettséget szerez.

Egyébként a Pfizer-BioNTech már vizsgálja egy ideje a vakcina terhes nőkre való hatását, eddig nem találtak semmi negatívat.

2021. márc. 29. 10:52
 13/22 anonim ***** válasza:
68%

"Egy ideje vizsgálja" És ez kb mennyi időt is jelent pontosan?

"Eddig nem találtak semmi negatívat" Tehát később még találhatnak. Ezért nem is értem, hogyan voltak képesek beoltani hosszabb laboratóriumi tesztelések nélkül embereket.

2021. márc. 29. 11:29
 14/22 anonim ***** válasza:
4%

"És ez kb mennyi időt is jelent pontosan?"

Nem tudom, erről ők sem adtak pontosabb infót.

"Tehát később még találhatnak. Ezért nem is értem, hogyan voltak képesek beoltani hosszabb laboratóriumi tesztelések nélkül embereket."

Történtek laboratóriumi tesztek, csak a 3. fázisú, széleskörű tesztek maradtak el.

Egyébként annyira azért nem ismeretlen dolog ez. A SARS-CoV-2 felépítése már jól ismert, eleve a '60-as években felfedezett koronavírus faj egyik törzséről van szó, és 95%-ban megegyezik a 2002-2004-ben tombolt SARS-CoV-1 egyik altörzsével. Szóval nem valami űrből érkezett tökismeretlen valamiről van szó, hanem egy viszonylag jól ismert vírus egyik törzséről.

És a laborokban sem javasasszonyok dolgoznak, akik beledobálnak fűt-fát-kígyót egy üstbe, és valami majd csak lesz belőle. Az oltásokat sem ma találtuk fel, elég régóta készítünk mindenféle vakcinákat.

2021. márc. 29. 12:10
 15/22 anonim ***** válasza:
73%

"És a laborokban sem javasasszonyok dolgoznak, akik beledobálnak fűt-fát-kígyót egy üstbe, és valami majd csak lesz belőle. Az oltásokat sem ma találtuk fel, elég régóta készítünk mindenféle vakcinákat."

Ezzel magadat nyugtatod mert félsz az oltástól?

2021. márc. 29. 12:13
 16/22 anonim ***** válasza:
41%

Tényleg nem értek, hogy a betegelméjű konteós oltássellenesek miért éreznek késztetést arra, hogy mindenkit megtérítsenek.

Hát nem lenne jobb a tudat, hogy ti okosak vagytok és nem adatjátok be, amíg a sok birka oltakozik, ezzel meghajolva a hatalomnak?

Ja, tényleg: azt amúgy tudjuk miért akarnak minket annyira beoltani?

2021. márc. 29. 12:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
16. Te tudod miért akarnak annyira beoltani?Kíváncsi lennék a válaszra.De az igazságra.
2021. márc. 29. 12:32
 18/22 anonim ***** válasza:
18%

Nem értem milyen igazságot akarsz. A járvány úgy fékezhető meg, ha valamilyen módon az emberiség többsége valamilyen szintű védettséget szerez. (nyájimmunitás)

Ez lehet úgy, hogy az emberiség legnagyobb része átesik a fertőzésen, amiben persze sokan meghalnak. Ezután persze a vírus nem tűnik el, hanem évről évre sokan meghalnak majd, de világjárványt nem okoz. Évről évre sokan elkapják, de nem idővel az emberek immunrendszere hozzászokik, és nem halnak bele annyian. (Mint a spanyolnátha, vagyis az influenza A esete, ami ellen amúgy szintén van már védőoltás, és sokan élnek vele.)

A másik lehetőség, hogy kellően sok embert beoltunk, így ugyan azt a hatást elérve, csak sokkal kevesebb halottal.

Nem értem, mitől rettegtek, illetve mit gondoltok, mi a célja a kormánynak az oltásokkal.

Vagy netán azt akarod mondani, hogy elhiszed, hogy ezzel bechippelnek/függővé tesznek/ megmérgeznek/meddővé tesznek és a többi hasonló marhaságot?

Én leírtam az én gondolataimat a dologról, ebből már láthatod, én miért fogom magam beoltatni.

Most szeretném elolvasni a te véleményed. Te mit gondolsz, miért van az oltási kampány? (most az olyasmiktől tekintsünk el, hogy a kormány a keleti vakcinákkal üzletel, ez mindennél előfordul, amihez hozzányúlnak)

2021. márc. 29. 13:03
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

"Ezzel magadat nyugtatod mert félsz az oltástól?"

Nem, hanem amit ezek az oltásellenes meg vírustagadó idióták előadnak, nekem abból az jön át, hogy az ő fejükben ez a kép él a vakcinafejlesztésről.

Az a baj az ilyen konteósokkal, hogy egy szög egyszerű logikai következtetéseket nem tudnak végiggondolni, csak odáig jutnak el, hogy "bill gécc kifejlesztette az oltást mert csak" :D

2021. márc. 29. 13:12
 20/22 anonim ***** válasza:
46%

Én nem hiszem az a megoldás mindenki félévente szurkálja magát 2 alkalommal .

A drogosok szurkálják magukat állandóan .

2021. márc. 29. 13:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!