Miért lazít a kormány addig amíg nincs beoltva mindenki aki regisztrált?
Figyelt kérdés
Szerintem addig nem szabadna semmit kinyitni amíg meg nem kapja mindenki mindkét oltását aki regisztrált.
Utána ha megkapta minden regisztrált akkor nyithatunk és csak azok mehetnek bizonyos üzletekbe akik oltatták magukat
2021. márc. 27. 18:02
41/43 A kérdező kommentje:
Itthon is lehet szórakozni, én is megittam pár sört, zenét hallgattam , az imént vacsoráztam meg ételt rendeltem. Órákat előrébb állítottam és most készülök az alvásra , egy kis TV-zés mellett.
2021. márc. 27. 20:21
42/43 anonim válasza:
Hát a 41-es komment csak még erősít hogy nincs életed.
43/43 anonim válasza:
Eszméletlen. Szociális interakciód pedig gondolom kimerül annyiban, hogy lemész a boltba és (talán) köszönsz az eladónak. Itt nem arról van szó, hogy a féktelen bulizásról kellene, hogy valakinek az élete szóljon, hanem arról, hogy egy megkeseredett lúzer vagy, aki még kb 1 hónapig minden este magához nyúlhat a TV előtt azért, mert egy kicsit még bezárva kell lenni és nélkülözni a programokat. Ugyanakkor a világ hamarosan menni fog tovább, és ahogy haladunk előre, egyre több beoltott/immunis lesz, és ha más miatt nem is, a Balaton szezon miatt törölni fogják a korlátozásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!