Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lazít a kormány addig...

Miért lazít a kormány addig amíg nincs beoltva mindenki aki regisztrált?

Figyelt kérdés

Szerintem addig nem szabadna semmit kinyitni amíg meg nem kapja mindenki mindkét oltását aki regisztrált.

Utána ha megkapta minden regisztrált akkor nyithatunk és csak azok mehetnek bizonyos üzletekbe akik oltatták magukat

2021. márc. 27. 18:02
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Van életem de nem az, hogy éjszaka őrjöngjek az utcákon berúgva.

Csend van 8 óra után , lehet pihenni, aludni. Nem kell hallgatni a szórakozóhelyeket, kocsmákat a bömbölő zenét , a részegen orditozó,visongó embereket az utcákon.

Béke és nyugalom van , csak sajnos ez nem a normalitásnak köszönhető, hogy felébredtek az emberek hanem egy vírusnak ami közben öli az embereket

2021. márc. 27. 18:14
 12/43 A kérdező kommentje:

Örülök neki, hogy számodra a tartalmas élet azt jelenti, hogy fesztiválokon részegedtek le minden nap meg komcsákban örjöngtök. Nekem mást jelent

2021. márc. 27. 18:15
 13/43 anonim ***** válasza:
92%
A kutyát nem érdekli, hogy neked az a tartalmas élet, hogy otthon ülsz.
2021. márc. 27. 18:17
 14/43 anonim ***** válasza:
91%
Alig várom egyébként, hogy mikor nyáron kinyit megint minden, olvashassam a fröcsögő kérdéseidet arról, hogy emberek hogy merészelenk utazni, és szórakozni :)
2021. márc. 27. 18:19
 15/43 A kérdező kommentje:

Tavaly is bejött az utazgatás, behurcolták a vírust külföldről aztán ősszel meg lett az eredménye..

Ezen nem kéne mosolyogni, ez nem vicc kategória.

A másik meg, hogy remélhetőleg csak azok mehetnek majd bárhova is akik be lesznek oltva, tehát a sok vírustagadó marad otthon.

2021. márc. 27. 18:32
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

15

"Ezen nem kéne mosolyogni, ez nem vicc kategória."

Ez után a mondatod után se kellene mosolygó fejet tenni:

9

"Sose tudhatod téged mikor kap el valami krónikus betegség :)"

2021. márc. 27. 18:35
 17/43 anonim ***** válasza:
84%
Fogok képfeltöltésre képeket feltölteni a nyaralásomról, illetve a bulizásról, és el fogom neked küldeni privát üzenetben :) ILLETVE, mivel jelenleg én is itthon vagyok home officeban, vidéken élet nélkül, minden új kérdésed alá be fogom másolni a kommentedet bizonyítva, hogy örülsz a vírusnak, mielőtt elkezdenének írogatni a kérdéseid alá :)
2021. márc. 27. 18:35
 18/43 A kérdező kommentje:

Engem nem tudsz ilyesmivel hergelni, viszont arról is küldj képet majd ha esetleg ezen kiruccanásaidon meg bulizás közben elkapod a vírust!

Ezzel még nem is lenne baj mert mindenki saját magával azt csinál amit akar, csak ezzel az a baj, hogy ti hurcolásszátok mindenhova, a maszkhasználatba tojtok, orr alá lehúzva , stb.. aztán ki tudja hány ember életet követel ez a magatartás úgy hogy nem is tudod és itt jókat ponékodsz ezen!

2021. márc. 27. 18:42
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

". aztán ki tudja hány ember életet követel ez a magatartás"

Most mondtad, hogy te ennek örülsz.

2021. márc. 27. 18:44
 20/43 A kérdező kommentje:

El vagy tévedve trollocska! Én maximum annak örülök, hogy végre nyugalom és csend van de nem a vírusnak! Én vigyázok magamra és másokra is!

Te és a hasonslók magukra meg másokra se vigyáznak és már most mennének bulizni meg szórni a kórt

2021. márc. 27. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!