Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lazít a kormány addig...

Miért lazít a kormány addig amíg nincs beoltva mindenki aki regisztrált?

Figyelt kérdés

Szerintem addig nem szabadna semmit kinyitni amíg meg nem kapja mindenki mindkét oltását aki regisztrált.

Utána ha megkapta minden regisztrált akkor nyithatunk és csak azok mehetnek bizonyos üzletekbe akik oltatták magukat

2021. márc. 27. 18:02
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
86%
A kérdező csak egy tohonya, élettelen lúzer aki sajnálja másoktól a mozgást, szórakozást és mindenkit le akar húzni a saját szintjére
2021. márc. 27. 18:56
 22/43 anonim ***** válasza:
78%

A jelenlegi helyzetnek örülsz, és a jelenlegi helyzetet a vírus okozta, tehát örülsz neki.

Ne rágalmazz, mert nem akarok most bulizni menni!

Nyáron is állandóan legyilkosoztál, mikor utazgattam, de képzeld a teszt azt mutatta ki, hogy még nem estem át a víruson :)

2021. márc. 27. 18:58
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj én mindent megteszik hogy elkapjam ezt. De nem sikerült. Pedig mikor voltam tavaly nyáron Svájcban akkor-mivel a helyiek is így csinálták-nem húztam maszkot csak a zárt turistalátványosságoknál és semmi bajom nem lett.

Nekem van életem és mindig is volt és lesz is hidd el. Európán kívül már több helyen visszatértek ahoz a világhoz ami "sosem jön vissza".

Hát ha itt nem, majd én megyek oda ahol igen. Tudod mivel nekem van életem és nem azzal töltöm unalmas napjaim hogy a gyakorin élek, hanem szabadidőmben képzem (is) magam így nagy eséllyel kapnék is engedélyt az EU-n kívül is kiköltözni.

Ha ez az ország csak az oltottaknak nyit akkor bizony itt gazdasági összeomlás lesz, ráadásul kivándorlási hullám főleg a fiatalok részéről, mivel nagy valószínűdéggel még az EU-n belül is lesz legalább 1 ország ami rendesen kinyit.

2021. márc. 27. 19:06
 24/43 A kérdező kommentje:

Egész EU-ban oltáshoz lesz kötve minden szóval ez bukó! Az meg hogy melyik afrikai országba vonulsz ki az nem fog zavarni senkit!

És most kibújt a szög a zsákból "mindent megtettél, hogy elkapd" , na ezért mondjuk börtönt érdemelnél..

2021. márc. 27. 19:09
 25/43 anonim ***** válasza:
80%

Ugyan nem én írtam, de válaszolok, ha megengeded.

Koránt sem biztos, hogy oltáshoz lesz kötve minden. (én pl regisztálva vagyok az oltásra, más kérdés, hogy majd talán valamikor 2023-ban talán kapok :) )

Szerinted az EU-n kívül csak afikai országok vannak?:D Megvan, hogy Texasban már maszkot sem kell hordani?

Simán kinézem belőled, hogy ugyanazt teszed, mint az a covidos kínai nő, aki összeköpködte a kilincseket, csak hogy terjessze a covidot, ha már egyszer most vallottad be, hogy mennyire örülsz neki.

2021. márc. 27. 19:13
 26/43 A kérdező kommentje:

Idén minden regisztrált be lesz oltva, milyen 2023-ról beszélsz? Itt látszik megint a butaságod.

Az utolsó mondatodra inkább nem is reagálok annyira felháborító.

De elkönyvelem annak, hogy fiatal és buta vagy.

2021. márc. 27. 19:17
 27/43 anonim ***** válasza:
79%

Ahh. Elkapom immunis leszek és ezzel védek másokat, ezért börtön jár ahhh igen ez teljesen érthető.

Amúgy nem tudom miről beszélsz se az USA republikánus államok, se Oroszország, se Új-Zéland, se Brazília nem Afrikai vagy Afrikai szintű ország. Mégis mindegyik vagy nem korlátozza az életet mostmár vagy minimálisan. Ez bukó.

Európa meg amúgy is egy foshalom. Amúgy meg honnan tudod hogy minden egyes eu országban mi hogy lesz? Az EU egy csicskagyász szervezet a nagyobb országok le sem xarják pl Franciaország. Úgyhogy biztos lesz vki amelyik ország tenni fog az egészre.

2021. márc. 27. 19:17
 28/43 anonim ***** válasza:
80%
Megnyugodhatsz, kedves kérdező, a fesztiválok szervezői dönthetik majd valószínűleg el, hogy szeretnék-e oltáshoz kötni a fesztivált, és mivel hatalmas kiesésük volt az elmúlt években, ezért kizárt dolog, hogy 1-2 mazochistán kívül kérni fogják. A kúrmánynak pedig bevételre van szüksége, és a szórakoztatóipar, illetve a vendéglátás nekik hatalmas biznisz, így nem fognak önként lemondani.
2021. márc. 27. 19:21
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan megint nem EU de Nagy-britanniában a nagyobb kocsmaláncok (publáncok hogy pontos legyek) már bejelentették hogy ők bizony nem fogják kérni az oltási igazolást. Há, szóval csak Londonig kell menni, és már mehetek is újra. De más példa szintén Anglia, hogy még a kormányzó konzervativ párt politikusainak nagyrésze is azt mondja az oltási igazolásról hogy "Johnson veszélyes utat kezdett járni, ez a legborzalmasabb dolog és minden bizonnyal törvénytelen is" szóval még egyes vezetők sem támogatják.
2021. márc. 27. 19:22
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Csak az EU-ban megy ez a hülyeség.. USA sok államában, Oroszországban, Japánban nincsenek már korlátozások
2021. márc. 27. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!