Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lazít a kormány addig...

Miért lazít a kormány addig amíg nincs beoltva mindenki aki regisztrált?

Figyelt kérdés

Szerintem addig nem szabadna semmit kinyitni amíg meg nem kapja mindenki mindkét oltását aki regisztrált.

Utána ha megkapta minden regisztrált akkor nyithatunk és csak azok mehetnek bizonyos üzletekbe akik oltatták magukat

2021. márc. 27. 18:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom megvan-e hogy, eddig úgy volt, hogy márciusra be lesz oltva az összes 65 év feletti, és áprilisra az összes regisztrált, na ebből az lett, hogy május végére TALÁN be lesz oltva az összes 65 ÉV FELETTI. Ehhez hozzájönnek soron kívül a terhes kismamák, és szoptató anyák, akiket eddig nem olthattak. TALÁN januárban megkaphatom a másodikat. TALÁN.

Igen valóban az elmúlt egy évben semmilyen platformon nem olvastam olyan felháborító és undorító dolgot, hogy valaki örül a vírusnak. Te vagy az első.

2021. márc. 27. 19:24
 32/43 A kérdező kommentje:
Utoljára írom le, nem örülök a vírusnak. A változásnak örülök amit hozott az életben.
2021. márc. 27. 19:28
 33/43 A kérdező kommentje:
Az meg nagyon is elképzelhető, hogy a kormány fogja jogszabályba foglalni, hogy hova és ki mehet aki nincs beoltva.
2021. márc. 27. 19:30
 34/43 anonim ***** válasza:
80%

Én viszont nem utoljára írom le, hogy aki örül a vírus hatásainak, az magának a vírusnak is örül. Azt is leírtad, hogy reméled, nem lesz többet olyan az élet, mint eddig. Ez azt jelenti, hogy reméled itt marad a vírus (ami lehet tovább is mutálódik, csak mondom, és megfertőzi a beoltottakat is), és nem állhat vissza a régi kerékvágásba az élet.

Undorító!

2021. márc. 27. 19:33
 35/43 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne annyi felelőtlen ember mint te akkor már rég nem lennének lezárások, magatoknak köszönhetitek, de én remélem minél tovább lezárások lesznek , hogy minél több ember belehessen oltani mielőtt megint elszabadítjátok a járványt az utazgatással meg bulizással
2021. márc. 27. 19:35
 36/43 anonim ***** válasza:
73%
Megvan, hogy azért, hogy te a számodra idealizált világot élhesd naponta több, mint 200-an halnak meg?? Gusztustalan és hányingerkeltő.
2021. márc. 27. 19:38
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy te csak otthon akarsz feküdni egész nap, zabálni és magad pusztítani akarod, attól még nem kell másra is ráerőltetni ezt
2021. márc. 27. 19:42
 38/43 A kérdező kommentje:

Nem talált, dolgozok minden hétköznap, nem itthon fetrengek. Ott is ki vagyok téve a veszélynek, a felelőtlenek miatt, úgy kell rászólni, hogy maszkot vegye fel vagy ne az az állán legyen aztán nekik áll feljebb. Ezért terjed ez.

És igen este , éjszaka csendben akarok pihenni, aludni nem a bömböldét hallgatni meg az örjöngő részegekre felébredni.

Otthon is meglehet inni a söröket nem kell utcán örjöngeni, zene fejhallgatón lehet hallgatni meg a barátokkal beszélni közben

Étterem van házhozszállítás. Kocsmákra fesztiválokra nincs szükség, emberek kizsákmányolása

2021. márc. 27. 19:50
 39/43 anonim ***** válasza:
88%
Tehát halljanak halomra az emberek, csak ne legyen "bömdölde", mert az téged zavar... Aha, értem.
2021. márc. 27. 19:53
 40/43 anonim ***** válasza:
69%
Vagy troll vagy, vagy egyszerűen irigykedsz azokra, akiknek van élete és elhívják/elmegy szórakozni. Ennyi.
2021. márc. 27. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!