Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy akármennyire...

Hogy lehet, hogy akármennyire meg akarok fertőződni a COVID-dal, nem sikerül?

Figyelt kérdés

Nagyon kellene a védettségi igazolvány, de max Pfizert/Modernát/Jessent lövetnék magamba, ha nagyon muszáj lenne, amire esélyem nincs, mert ezeket a nyuggerek kapják.

A kezdetek óta leszarom a vírust, BKV-vak járok, sportolok, házibulikba megyek, amikor lehetett külföldre menni, mentem, maszkot ott hordok, szerető kedvességből, ahol muszáj, szoktam az utcán kajálni, mégsem sikerül elkapnom ezt a feneséget, antitest teszttel igazoltan.

Ha annyira virális ez a vírus, miért nem támad le? Hogyan kaphat egy jó immunrendszerű ember védettségi igazolványt, ha nem akar bármilyen random vakcinát kényszerből magába nyomni?

2021. márc. 25. 11:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
58%
Miért kell neked ennyire az a védettségi igazolvány?
2021. márc. 25. 12:00
 2/23 anonim ***** válasza:
83%
Ha hozzád közel álló személy nem fertőződik meg, te sem fogsz. Erős az immunrendszered neked is. Én sem kaptam el senkitöl pedig én is telibe sz.rtam, amikor a párom beteg lett tőle elkaptam végre és így megküldték azt a csodálatos igazolást is.
2021. márc. 25. 12:03
 3/23 anonim ***** válasza:
40%
Azt vettem észre, hogy tavaly nyáron a hétvégén, a strandon sehogyan sem kaptam el a vírust, a lángosért sorban állva sem, pedig nem volt rajtam maszk. Voltam moziban, ez a vírus ott sem terjed. Bezzeg a Tescoban és a Pennyben ezrével vannak ezek a vírusok a levegőben, és muszáj a maszk, mert a Pennyben ezek ölnek! Az eladókat nem, azoknak nem kell maszk, csak engem ölnek. De csak a Pennyben meg a buszon, mert a strandon maguktól kipusztulnak. Gondolom, a magyar kormány szólt nekik, és a vírus hallgat rájuk.
2021. márc. 25. 12:06
 4/23 anonim ***** válasza:
81%
Lehet már túl vagy rajta, ebben az esetben elvileg az lesz hogy ha az antitest teszted pozitív (ergo már védett vagy mert túlvagy rajta), akkor is kapsz igazolást.
2021. márc. 25. 12:07
 5/23 anonim ***** válasza:
27%
Remélem, elkapod és megfulladsz tőle. Mások életével játszol!
2021. márc. 25. 12:19
 6/23 A kérdező kommentje:

Sajnos az antitest tesztem negatív. Húgom elkapta, de se édesanyám, se én nem tudtuk összeszedni.

Igazából utazni akarok végre, és nem akarok negatív diszkrimináció és a normálisan működő immunrendszerem miatt itthon rohadni még évekig.

2021. márc. 25. 12:25
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

5: Direkt odaírta, hogy közösségi helyeken hord maszkot...

A saját életével meg hagy csináljon már azt, amit akar.

8/23 A kérdező kommentje:
Inkább fulladjak meg, mint még pár év ebből a hisztiből, bezárva.
 9/23 anonim ***** válasza:
82%

Kerdezo, ma olvastam, a kinaiak szerint a korona hanyatlása után újabb világjárvány fenyeget.

😂😂

2021. márc. 25. 12:28
 10/23 A kérdező kommentje:
Inkább építek egy időgépet, és tavaly szeptemberben főbe lövöm magam. Ez hihetetlen.
2021. márc. 25. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!