Hogy lehet, hogy akármennyire meg akarok fertőződni a COVID-dal, nem sikerül?
Nagyon kellene a védettségi igazolvány, de max Pfizert/Modernát/Jessent lövetnék magamba, ha nagyon muszáj lenne, amire esélyem nincs, mert ezeket a nyuggerek kapják.
A kezdetek óta leszarom a vírust, BKV-vak járok, sportolok, házibulikba megyek, amikor lehetett külföldre menni, mentem, maszkot ott hordok, szerető kedvességből, ahol muszáj, szoktam az utcán kajálni, mégsem sikerül elkapnom ezt a feneséget, antitest teszttel igazoltan.
Ha annyira virális ez a vírus, miért nem támad le? Hogyan kaphat egy jó immunrendszerű ember védettségi igazolványt, ha nem akar bármilyen random vakcinát kényszerből magába nyomni?
Sajnos az antitest tesztem negatív. Húgom elkapta, de se édesanyám, se én nem tudtuk összeszedni.
Igazából utazni akarok végre, és nem akarok negatív diszkrimináció és a normálisan működő immunrendszerem miatt itthon rohadni még évekig.
5: Direkt odaírta, hogy közösségi helyeken hord maszkot...
A saját életével meg hagy csináljon már azt, amit akar.
Kerdezo, ma olvastam, a kinaiak szerint a korona hanyatlása után újabb világjárvány fenyeget.
😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!