Kötelező oltást akarók, ti az esetleges nyájimmunitásig fenntartanátok a korlátozásokat?
Azt, hogy ki mit akar, az egy dolog.
Hogy mit fog bevezetni az EU az egy mások dolog... 😎
Te ápold, már a szakemberek is angol kifejezéseket használnak...
pandémia(pandemic) vjárvány...contact...
Szerintem ők sem tudják. Eleve a lakosság több mint fele nem is oltat és azér úgy nehéz lesz ezt a kivételezést megcsinálni mert akkor gyakorlatilag minden olyan hely be is zárhat. (bár mondjuk aki tényleg diszkriminál az meg is érdemli)
És akkor Franciaország ahol 40%-ot alig éri el a hajlandóság (azaz jóval kevesebb csak nem mondják ki) ott mi lesz?
Van egy Spanyol tartomány Galícia ami kötelezővé tette az oltást és a megtagadása jókora pénzbüntetéssel jár. Na mi lett? Inkább fizetnek. Ennyit erről.
Ok, de a többszőrös büntiket is fizetik?
5 millióan oltatnának a 9,5-ből, az már majdnem 60%. Azért aki tényleg tudományos megfontolt alapon utasítja el az oltást - ha nincs kizáró tényező - általában valamelyikkel kiegyezik.
Ha az a gondja, hogy még nincs tesztelve, meg fél a DNS változtató képességtől, akkor ott a kínai.
Aki nem hisz az amcsiknak, annak ott a szputnyik. Aki nem szeretné a régit, mert nem véd az afrikaitól, annak ott a pfizer és a moderna, akik őszre hozzák ki a mutánsok ellen az új verziókat stb.
Lassan racionális, tényeken alapuló érv nem sok lesz az oltás ellen. Főképp a "nem szeretném, mert félek tőle, hogy bajom lesz, és inkább az idősek halljanak meg biztosan, mint, hogy nekem bajom legyen" marad az egyetlen érv, îgy akinek nem ez volt a központi érve, az szépen lassan látja, hogy másnak sincs baja és meggyőzhető...
Szerintem május vége felé meglesz a 60%
Jó ehhez már csak 5 millió ember kell aki oltani akar, hajrá! :) Amúgy én örülnék neki a legjobban ha tényleg az lenne hogy 60%a maradékot meg békén hagyják csakhogy úgyse ez lesz😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!