Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kötelező oltást akarók, ti az...

Kötelező oltást akarók, ti az esetleges nyájimmunitásig fenntartanátok a korlátozásokat?

Figyelt kérdés
Vagy mi a terv, ha közben megjelenik egy ellenállóbb variáns és emiatt új oltás kell mindenkinek, ugyanígy lockdown évekig?

2021. márc. 1. 11:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
45%
2021. márc. 1. 15:26
 12/28 anonim ***** válasza:
93%
Ajjaj a nézőpont lehozta akkor biztos így van xd Hát bocs de én meg nem látom ezt az oltatni akaró óriási tömeget sehol.
2021. márc. 1. 15:31
 13/28 anonim ***** válasza:
53%

Mert gondolom, hogy a nagy része a fővárosban és nagyvárosokban, azok közül kerülnek ki, akik alapból nem annyira radikálisan utasították el az oltást, mint te. Feltehetőleg az ismerősi körödben nem sokan vannak.

Nekem két ismerősöm van, akik nem akarják magukat beoltatni. A többiek bizonytalanok, be vannak oltva vagy be akarják magukat oltatni, nyilván két különböző ideológiai csoporthoz tartozunk, és ez az ismerőseinken is látszik.

Amúgy van olyan ismerősöm, aki visszautasította a kínai vakcinát, mert ő utazott régen is és ez után is akar (amúgy meg otthon van, kevés kontakttal) de ha nyugati vakcinát kapott volna, akkor elfogadta volna. (Amúgy esetleg lehetett volna arról egy listát bekérni, hogy ki-mivel hajlandó magát oltatni, de úgyis annyi ideje van a háziorvosnak, minek ezzel vesződni).

2021. márc. 1. 15:55
 14/28 anonim ***** válasza:
56%

Hát ha a fővárosban készült akkor nem csodálkozom, ott nagyjából még el is tudom hinni.

2021. márc. 1. 15:58
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
#11 (már ha igaz amit írnak) akkor az pont elég is, ne engem csesztessenek ha nélkülem is meglenne a nyájimmunitás.
2021. márc. 1. 16:02
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

Igaziból, ha elolvasod, akkor látszik, hogy országos. De ebből Budapest 2 millió fő körül van + Pest megye 1.2 millió, már nem sok embert kell találnod vidéken.

Alapvetően szeintem ez szerencse, nyilván egy belvárosban jobban terjed a vírus, mint egy kis faluban.

Talán ezért is tartják a városokban komolyabbnak, nekem is van 6 ismerősöm, aki már kórházba került. Ha nem lenne, lehet, hogy én is másképp állnék hozzá.

2021. márc. 1. 16:08
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen és Budapesten mind a kettő millió ember oltatni akar? Pláne Pest megyéből? Még a nyugdíjasok se akarnak olyan nagyon oltatni.

2021. márc. 1. 16:58
 18/28 anonim ***** válasza:
82%
Nem mondjuk 80%? Nem írtak pontos számokat, akkor is a maradék 7 millió főből kell találnod mondjuk 2-3-t, bőven ötven százalék alatt van.
2021. márc. 1. 17:19
 19/28 A kérdező kommentje:
#11 nem a Nézőpont hozta le pár hete, hogy a magyarok 70,vagy 80 százaléka támogatja a korlátozásokat? 😀
2021. márc. 1. 17:44
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen🤣🤣🤣🤣 Konkrétan ez történt, mondjuk ahogy azok a kérdések fel vannak téve az is vicc.

2-3 millió szerintem is van, de 5-6 az szerintem sehogy.

2021. márc. 1. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!