Hol tudnám személyesen Orbán Viktor Mihály úrat támogatni?
Figyelt kérdés
Olvastam a napokban, hogy a vezéremnek nincs félre tétt pénze, és éhezik. Van valamilyen módja annak,hogy pénzt utaljak neki?2021. febr. 4. 07:31
1/22 anonim válasza:
Hiába adnál neki, mert egyből szétosztaná a szegények között.
2/22 anonim válasza:
Bárhogy tudod, ha adót fizetsz már őt támogatod.
Éljen a Vezér!
3/22 Fsms válasza:
Vöröskereszten keresztül próbáld meg. Szerintem kezdetben étel adomány is elég lehet.
4/22 anonim válasza:
Vegyél bármit, aminek nem 0% az áfája.
5/22 anonim válasza:
2022-ben támogathatod a szavazatoddal! A pénzedre nincs szüksége.
6/22 Molyember válasza:
Ötös elrontotta a hangulatot.
8/22 anonim válasza:
Küldj neki kopi luwak kv-t
A világ egyik legdrágább kávéját Jáva szigetén gyűjtik.
A még gyümölcshúsos szemeket cibetmacska fogyasztja el, emésztőrendszerén végighaladva a kávé elveszti savasságát, különleges aromát kap. Csupán néhány száz kiló készül évente!
Életre szóló élmény és szenvedély az ínyenceknek.
Minden kávéhoz jár az eredetiséget igazoló certificate, ami tanúsítja azt is, hogy a kávé készítéséhez nem fogságban tartott cibetmacskákat "alkalmaznak".
Egységára: 165.000 Ft/ kg
9/22 anonim válasza:
Szerintem a Vezérünknek Felcsúton saját kopi luwak üzeme van, csak nem csöves macskákon, hanem minimum tigriseken és oroszlánokon tolják át a kávét...esetleg focistákon...ohh, a misztikus Felcsút ♥️🌈☀️🐰😍
10/22 anonim válasza:
Használt ruhákat vigyél neki és egy kiló lisztet.
Ja és ha futja akkor a szotyinak örülne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!