Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány halott kell még, hogy...

Hány halott kell még, hogy büntessék a járványtagadó eszmék terjesztését?

Figyelt kérdés
A holokauszttagadás is tiltott, pedig azzal már utólag semmit nem befolyásol. Viszont jelenleg ezen eszméket butaságból, vagy aljas módon haszonszerzés céljából terjesztők közvetve ki tudna hány embernek fogják a halálukat okoznak. Akik egyszerre oltás és korlátozás ellenesek, magyarul elképzelhető hogy a gyengék és idősek halálát szeretnék. Modern kori sötét középkor?

2021. márc. 23. 11:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%

Tehát módosítom:

Tudományos tényeken alapuló vírus, amit tudunk, hogy van.

Mégis megkérdezem, bár felesleges, hogy miért kell ennyire vehemensen támadni más embereket?

Fel van fogva, oké.

Oltakozz, hordd a maszkot, húzz kesztyűt.

Én nem oltakozom, viszont hordom a maszkot és megteszek mindent, hogy ne fertőzzek meg másokat, nem csak Coviddal, mással sem.

Nekem nagy szívességet tettek mellesleg a maszk használatával.

Miért?

Mert így nem csak a Covid kerülhető el, hanem sok más szétköhögött szarság is.

2021. márc. 23. 12:52
 22/27 anonim ***** válasza:
60%

Konteóssal nincs értelme vitatkozni. Neki minden tény, bizonyíték, kutatás, felmérés, következtetés hamis, kivéve ami őket igazolja.

Értitek, a kormány, a háttérhatalom, Bill Gates és az ufók manipulálnak mindenkit, ezért nem lehetünk biztosak semmiben, de Mari néni a kenőcseivel, vagy a távgyógyító a tévéből teljesen megbízhatóak. Jópénzért persze.

2021. márc. 23. 12:53
 23/27 anonim ***** válasza:
33%
20 ezen felröhögtem 😂🤣 de annyira igaz.
2021. márc. 23. 12:54
 24/27 anonim ***** válasza:
34%
Mond el egy angolnak hogy a közlekedésben csak és kizárólag jobbra lehet tartani és aki balra hajt az egy őrült közlekedés tagadó elvetemült gazember akit meg kell büntetni. : ) - ennyit a jó példákról.
2021. márc. 23. 13:54
 25/27 anonim ***** válasza:
13%

Lottó tagadó vagyok !

Majd ha nyerek sok milliárdot akkor elhiszem !

( És vigyorogva rohanok elkölteni )

Addig meg kamu,,és kész !

2021. márc. 23. 14:00
 26/27 anonim ***** válasza:
54%
Tagadom a kék eget. Nekem az piros. Tudom, hogy hazudtok. Át akartok vágni, megfigyeltek! Látlak Bill! Engem nem versz át!
2021. márc. 23. 14:05
 27/27 árokpart ***** válasza:
2021. márc. 23. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!