Hány halott kell még, hogy büntessék a járványtagadó eszmék terjesztését?
"Ez az egész ott kezdődne, hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét, akármilyen számomra."
Ez is kisarkítás. Addig tartsuk tiszteletben amíg nem veszélyeztetsz vele másokat.
Nem hordok maszkot mert akkora maszkellenes vagyok -> veszélyeztetek másokat. Miért kéne ezt tiszteletben tartani?
Nem oltatom be magam, mert oltásellenes vagyok -> Covidos leszek, megfertőzhetek másokat, terjeszthetem a vírust, terhelem az egészségügyet, pedig megelőzhettem volna a bajt, tehát? Veszélyeztetek másokat. Ismét, miért kéne ezt tiszteletben tartani?
Én nem hiszek a KRESZ-ben, tartsd tiszteletben, elütöm a gyerekedet a zebrán, neki zöld, nekem piros, de én nem hiszek benne. Tartsd tiszteletben a véleményemet.
A 10-es válaszhoz hozzáfűzném (9-es vagyok), hogy mindenki azt a gondolatot hallja meg illetve olvassa el, ami hozzá közel áll, könnyebben azonosul ezekkel a hírekkel.
Szörnyű lenne, ha a valóságot tudná valaki, mert az egészében rengetné meg a világát.
Akár lapos a Föld, akár nem.
A 11es válasz nagyon pronyó, ne haragudj.
Senki nem mondta, hogy a szabályokat nem tartom be attól , mert azt gondolom amit.
Ez a Kresz példa... Nem is tudok rá mit mondani, annyira gyermeteg gondolat.
Tehát azt mondod, hogy csak úgy lehet ellenvélemény, hogyha renitens és szabályszegő vagyok?
Hatalmas baromság.
Én senkit nem akarok meggyőzni az én véleményem igazáról, akkor azok, akik itt válaszolnak és ilyen kérdéseket tesznek fel, miért akarnak meggyőzni engem?
Ahogy látom, azok , akik hiszik a vírust pontosan azok kívánják mások halálát.
Ez a durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!