Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány halott kell még, hogy...

Hány halott kell még, hogy büntessék a járványtagadó eszmék terjesztését?

Figyelt kérdés
A holokauszttagadás is tiltott, pedig azzal már utólag semmit nem befolyásol. Viszont jelenleg ezen eszméket butaságból, vagy aljas módon haszonszerzés céljából terjesztők közvetve ki tudna hány embernek fogják a halálukat okoznak. Akik egyszerre oltás és korlátozás ellenesek, magyarul elképzelhető hogy a gyengék és idősek halálát szeretnék. Modern kori sötét középkor?

2021. márc. 23. 11:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%

"Ez az egész ott kezdődne, hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét, akármilyen számomra."

Ez is kisarkítás. Addig tartsuk tiszteletben amíg nem veszélyeztetsz vele másokat.

Nem hordok maszkot mert akkora maszkellenes vagyok -> veszélyeztetek másokat. Miért kéne ezt tiszteletben tartani?

Nem oltatom be magam, mert oltásellenes vagyok -> Covidos leszek, megfertőzhetek másokat, terjeszthetem a vírust, terhelem az egészségügyet, pedig megelőzhettem volna a bajt, tehát? Veszélyeztetek másokat. Ismét, miért kéne ezt tiszteletben tartani?

Én nem hiszek a KRESZ-ben, tartsd tiszteletben, elütöm a gyerekedet a zebrán, neki zöld, nekem piros, de én nem hiszek benne. Tartsd tiszteletben a véleményemet.

2021. márc. 23. 12:19
 12/27 anonim ***** válasza:
41%

A 10-es válaszhoz hozzáfűzném (9-es vagyok), hogy mindenki azt a gondolatot hallja meg illetve olvassa el, ami hozzá közel áll, könnyebben azonosul ezekkel a hírekkel.

Szörnyű lenne, ha a valóságot tudná valaki, mert az egészében rengetné meg a világát.

Akár lapos a Föld, akár nem.

2021. márc. 23. 12:20
 13/27 anonim ***** válasza:
34%

A 11es válasz nagyon pronyó, ne haragudj.

Senki nem mondta, hogy a szabályokat nem tartom be attól , mert azt gondolom amit.

Ez a Kresz példa... Nem is tudok rá mit mondani, annyira gyermeteg gondolat.

Tehát azt mondod, hogy csak úgy lehet ellenvélemény, hogyha renitens és szabályszegő vagyok?

Hatalmas baromság.

Én senkit nem akarok meggyőzni az én véleményem igazáról, akkor azok, akik itt válaszolnak és ilyen kérdéseket tesznek fel, miért akarnak meggyőzni engem?

2021. márc. 23. 12:23
 14/27 anonim ***** válasza:
21%
Úgy látszik, akkora az illiberalizmus hazánkban, hogy nem csak óvodákban olvasnak már fel transzmeséket, de még halálos járványt is terjeszthet az ember, ha akar. Gödényt is pár órára vitték be.
2021. márc. 23. 12:42
 15/27 A kérdező kommentje:
Jajj megint valaki idemosss a középkori egyházat és a jelenlegi tudományt. Véleménye bárkinek lehet, de tudományos tény csak egy van. Persze azt meg lehet cafolni, BIZONYÍTÉKOK felmutatásával szakmai körökben. De nem a proli népet hülyíteni, akiknek egy részének fing fogalma sincs mi az az orvostudomány, hogy néz ki egyáltalán egy tudományos értekezés. Ez így nem tudományos vita, hanem uszítás.
2021. márc. 23. 12:46
 16/27 anonim ***** válasza:
54%

Ahogy látom, azok , akik hiszik a vírust pontosan azok kívánják mások halálát.

Ez a durva.

2021. márc. 23. 12:46
 17/27 A kérdező kommentje:
Napi 10000 halottnál is lenne aki azt mondaná, hogy csak a média, stb stb. Vannak emberek akik az orrukig nem látnak.
2021. márc. 23. 12:47
 18/27 anonim ***** válasza:
65%
A kreszes példa nagyon stílszerű az egész konteós-ezós-hókuszpókuszos "orvoslásra" szemben a gonosz nyugati orvosokkal. Hinni kell abban, hogy nem lesz semmi bajod, ha meg mégis, hát nem hittél eléggé.
2021. márc. 23. 12:47
 19/27 A kérdező kommentje:
16: mi az hogy hiszik a vírust. Fogd már fel, hogy ez nem egy vallás, hanem tudományos TÉNY. Akármennyire is szeretnének az egybites konteósok a tudományból is vallást csinálni.
2021. márc. 23. 12:48
 20/27 A kérdező kommentje:
Igen, tökéletes példa. Csoda hogy nem léteznek még kressz tagadók, akik nem hisznek a kressz létezésében, és amikor a stop táblanál beleköszön valaki az oldalába, azt mondja hogy csak a média általi félelemkeltéstől volt, mert az rontja a koncentrációt. Szerencsére még mindig egy hangos buta kisebbség, akik nagyon messze vannak bármi hatalmi pozíciótól :)
2021. márc. 23. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!