Az általános iskolákat kinyitják április 7 után vagy a tanév már elektronikusan folyik majd?
Nem is tenném fel ezt a kérdést, ha Orbán nem nyilatkozta volna reggeli rádió interjújában, hogy áprilisban már meg lehet nyitni az iskolákat. Rengeteg a fertőzött, emelkedik a hullám ami áprilisban fog tetőzni. Ráadásul az angol mutáns a gyerekeket is szeretni, nem olyan mint amilyen az első hullám idején volt.
A bolt bezárásokat is meghosszabbították egyelőre egy további héttel. Így azt mondanám már nem nyitnak az iskolák. Viszont a miniszterelük szerint nyitni fognak. Szerinted ki merik nyitni még ebben a tanévben az általános iskolákat?
#40 Nem vagyok tanító néni és nem Önnek írtam a vàlaszom,hanem a kérdezőnek! A cinikus bejegyzését, ha megengedi nem köszönöm meg.
Àtérzem azoknak a sorsàt,akik a vendéglàtàsban és màs nehéz helyzetbe jutott szektorban dolgoznak.Nagyon nehéz élethelyzet ez.
Azt is higyje el,hogy mint csalàdfenntartó özvegy, egyedül nevelve két gyermeket, nekem sem egyszerű. Szerencsére még van munkahelyem,itthonról tudok dolgozni,amit sajnos sokan nem tehetnek meg,tudom.Nekem sokkal biztonsàgosabb ,ha itthon vannak a gyermekeim és nem kell iskolàba menniük.Ugyanis ,ha én betegednék meg, esetleg súlyosabb àllapotba kerülnék-hazahoznàk a betegséget az iskolàból-velük/velünk mi lenne,úgy,hogy a szüleim sincsenek màr?:(
Nàlunk jó az iskolàban,ahovà a gyerekeim jàrnak,a digitàlis oktatàs.Nem mondom,hogy rossz,mert ez nem lenne igaz.
Jó megoldás lenne a véleményem szerint-bàr ez úgysem lesz,mert nincs az iskolàknak kapacitása erre-aki meg tudja oldani az otthoni gyermekfelügyeletet tartsa otthon a gyerekét,így is csökkentve az esetleges fertőzési lehetőséget.
Mindenki szàjíze,kívànsàga szerinti megoldàs úgysem lesz.
Kedves #40!írnék néhàny gondolatot,így a megjegyzésem végére. Vigyàzzon magàra és főleg az egészségére,mert az a legnagyobb kincse,ezt higyje el!Fontosabb mindennél,munkahelynél is!A munkahely pótolható,nehezen is ,de igen.Abból "van màsik",ahogy a cirkuszban mondjàk.Az egészségből,az életből, sajnos nincs màsik.Az egyszeri,nagyon törékeny és nem elcsépelt fràzis ez a mondatom.Én màr csak tudom,"sikerült" megtapasztalnom .:(
40!
Ahhoz nem kell tanító néninek lenni, hogy valaki feltéve óvja a gyermekeit. Nálunk pl az ügyeletben lettek betegek. Gyerektől kezdve a felnottekig. Így engedjem vissza a sajatjaimat? Én sem vagyok pedagógus de látom, hogy a tanító néni vért izzad lassan a számítógepe előtt, hogy megtanulják a gyerekek írni, olvasni, számolni mindezt úgy, hogy neki is ott vannak a saját a gyerekei és a háztartás. Digitális oktatás alatt hidd el nem nyolc óra az a nyolc óra... Tehát nem a tanárokat kellene szapulni, hogy dolgozni nem akarnak de engedje már meg a világ,hogy az egészségüket ők is féltsèk.
#47 De gondolom ez nem mindenre vonatkozik hanem az utolsó lépcsőfokos "mindent visszaállítunk" - ra.
Addig jó néhány dolog már nyitva lesz, beleértve az iskolákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!