Az általános iskolákat kinyitják április 7 után vagy a tanév már elektronikusan folyik majd?
Nem is tenném fel ezt a kérdést, ha Orbán nem nyilatkozta volna reggeli rádió interjújában, hogy áprilisban már meg lehet nyitni az iskolákat. Rengeteg a fertőzött, emelkedik a hullám ami áprilisban fog tetőzni. Ráadásul az angol mutáns a gyerekeket is szeretni, nem olyan mint amilyen az első hullám idején volt.
A bolt bezárásokat is meghosszabbították egyelőre egy további héttel. Így azt mondanám már nem nyitnak az iskolák. Viszont a miniszterelük szerint nyitni fognak. Szerinted ki merik nyitni még ebben a tanévben az általános iskolákat?
MEGBOLONDULT A kormány NYITNI akar Itt a nyitás dátumai
Áprilisban minden korábbinál több vakcina áll majd rendelkezésre Magyarországon.
A nyitási terveket illetően közölte:
HA 2,5 MILLIÓT ELÉRI AZ OLTOTTAK SZÁMA, AKKOR EGY HÉTEN BELÜL KINYITNAK AZ ISKOLÁK, ÓVODÁK, KÖZÉPSIKOLÁK. LEGKORÁBBAN ÁPRILIS 12-ÉN VAGY 19-ÉN NYITHATUNK.
A TANÁROKAT, ÓVÓNŐKET BE FOGJÁK OLTANI, AKIK REGISZTRÁLNAK, ERRŐL AZ OPERATÍV TÖRZS DÖNT MAJD. AZT MEGELŐZŐEN FOGJÁK ŐKET BEOLTANI, MIELŐTT KINYITNAK AZ ISKOLÁK. ****
Na, közben a portfolio azért kesereg ezerrel a negatív rekordunkon
(félreértés ne essék: van min keseregni, de azért közben pedig már ennyire küszöbön a nyitás??? MI a töcköm van itt akkor?!)
Nagyon remélem, hogy nem nyitnak ki, és ez csak negatív pszichológia, hogy majd azt mondhassák: "Mi nyitni akartunk, de a nép hangjának engedelmeskedve mégis be kellett zárnun" (Amit eredetileg akartak, csak így kevesebb hisztivel megússzák.
Ne nyissanak semerre sem, mert az eü éppen beomlik :-(
Tudom, hogy rohadtul nehéz, de kérlek, maradjatok otthon! Ez egészségügyesek már a végkimerülés határán is túl vannak.
Remélem,hogy nem nyitják ki az iskolákat.Nálunk szervezetten működik idén a digitális oktatás.(5 és 7. osztályos gyerekek.)A legnagyobb rosszindulattal sem tudom az ellenkezőjét állítani.
Én így érzem biztonságosban magunkat,ha zárva marad ebben a tanévben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!