Az általános iskolákat kinyitják április 7 után vagy a
tanév már elektronikusan folyik majd?
Figyelt kérdés
Nem is tenném fel ezt a kérdést, ha Orbán nem nyilatkozta volna reggeli rádió interjújában, hogy áprilisban már meg lehet nyitni az iskolákat. Rengeteg a fertőzött, emelkedik a hullám ami áprilisban fog tetőzni. Ráadásul az angol mutáns a gyerekeket is szeretni, nem olyan mint amilyen az első hullám idején volt.
A bolt bezárásokat is meghosszabbították egyelőre egy további héttel. Így azt mondanám már nem nyitnak az iskolák. Viszont a miniszterelük szerint nyitni fognak. Szerinted ki merik nyitni még ebben a tanévben az általános iskolákat?
Felháborít egyes emberek irománya amit ide hánynak! Azt gondoljátok, hogy ez egy gyereknek öröm? Bezárva egy számítógép elé egész nap? Se barátok se semmi? Miért lenne emiatt lusta? A tanár miért lusta? Egész nap tanít, videókat készít mellette a saját gyerekeire is oda kell figyelnie mert ugye azok sem mehetnek sehova. Hidd el nem öröm ez senkinek se, de nehogy már a gyerekeken meg a tanárokon csattanjon az ostor mert a vírus miatt nem lehet osszezárni 20x embert...
2021. márc. 23. 17:31
24/87 anonim válasza:
Emg meg az háborít fel hogy a szolgáltató szektor 6 hónapja döglődik és tönkremegy. Majd akkor is örülj a korlátozásnak amikor nem lesz fodrász,kozmetikus stb. Vagy hónapokat kell várnod időpontra.
2021. márc. 23. 23:27
25/87 anonim válasza:
*Engem
2021. márc. 23. 23:27
26/87 anonim válasza:
Miért örülnék a korlátozásoknak? Szerintem egy épp eszű ember sem boldog tőle!
#26 az előző válaszomban a kérdező örül a korlátozásoknak ☹️
2021. márc. 24. 07:37
29/87 anonim válasza:
28! Bocsáss meg, valóban. Én értelmeztem rosszul.
2021. márc. 24. 08:08
30/87 anonim válasza:
Remélem sem nyitnak már mega sulik ebben az évben.
Nem szeretnem elkapni és tovább adni s szerettteimnek
ha vki netán bevinné az iskolába.
Jóo ez az online így, biztonságosabb is.
NEM KELL NYITNI!!!
KIZÁRT hogy emiatt mégtöbben megfertőzödjenek.
Meg igen nekm is elegem van abbol h csak egy XY időtől lehet csak belépni a suliba meg lázmérés, meg a suliba is maszk hordás mikor úgy pláne nem lehet figyelni,NEM kapunk levegőt.
SZÓVAL JOOO EZ AZ ONLINE OKTATÁS így ELÉG ha nyáron nyitna az ország ilyen július fele, természetesen ha addigra javulna az állapot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!