Vírustagadóból, vagy vírusrettegőből van több szerintetek?
Igen, korlátozásellenesből van a legtöbb, ezzel egyetértek.
A másikat illetően is lehet, hogy igazad van.
Vírusrealista vagyok, azaz:
Letojom az egészet, mint a pelikán és azt akarom, hogy vége legyen a korlátozásoknak, ne kelljen maszkot hordani sehol és újra lehessen a normális, megszokott életet élni, mindent nyissanak ki a fodrásztól a moziig. Elhiszem, hogy létezik a vírus, de azt nem, amilyen veszélyforrásnak beállítják hivatalosan. A népesség túlnyomó többségére nincs semmi komoly hatással.
Meg lehet nézni hányan voltak a mai tüntetésen.
Ezek alapján 100x többen vannak a vírusrettegők
A 13-as válaszom miért lett lepontozva? A járványos gyermekbénulás 95%-ban tünetmentes, és csak 5%-ban okoz súlyos megbetegedést.
Ismerősek ezek az arányok valahonnan ;)
19-es! Én korlátozás ellenes, a védőoltástól kicsit tartó, vírust, járványt nem tagadó vagyok.
Ez jó kérdés!
Talán az lehet magyarázat, hogy az intézkedésekkel nevetségessé, hiteltelenné teszik a védekezés fontosságát. Hülyének nézik az embereket, ezért nem lehet komolyan venni semmit, ami ezzel kapcsolatos.
Másrészt konkrétan az oltással kapcsolatban pedig az a baj, hogy hirtelen csináltak valami oltásokat, amiket nem volt idő tesztelni. Lehet, hogy a gyermekbénulás elleni oltás bevezetésekor is bizonytalankodtak, vagy féltek az emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!