Vírustagadóból, vagy vírusrettegőből van több szerintetek?
A "vírusrettegő" egy erősen negatív hangulatú szó. Szerintem csak a lakosság egy kis hányada él át eltúlzott félelmet és nevezhető rettegőnek.
Én "vírusóvatosnak" nevezném magam. Maszkot hordok. Zárt, zsúfolt helyen (pl. élelmiszerbolt) jól felfekvő FFP2-őt. Az utcán olyat, hogy kapjak levegőt, de a rendőr ne büntessen meg. Idegenektől távolságot tartok. Kirándulok, sokat vagyok szabad levegőn.
Nem akarok sem megbetegedni, sem a betegséget terjeszteni.
26-os! 22/25 vagyok.
Igazad van, én sem akarok semmilyen betegséget elkapni.
A 22-esben nem elég pontosan írtam, a rettegők fontos jellemzője, a túlzásba vitt "óvatosság" De vannak rettegők, ezt tapasztalatból tudom.
Az összes rendelkezésre álló információ alapján van nekem is véleményem erről a járványról, amibe beletartozik a média, (mindkét oldal) Egészségügyben dolgozó barátok, ismerősök. Megbetegedett ismerősök, családtagok. Rettegő ismerősök. Egészséges ismerősök.
Én konkrétan egy emberről tudok az elég nagynak mondható ismeretségi körömben, akire ráfoghatjuk, hogy "vírusrettegő". Ugyan ezen halmazban vírustagadóból már jóval több van, legalább 4 ismerősöm törölt a facebookról, mert kiposztoltak valami nagyon nonszensz vírustagadó hazugságot, én meg udviariasan odaírtam nekik, hogy kb. 2 perc alatt utánajárhattak volna az állításnak, és akkor tudnák, hogy hülyeség. Ezen kívül még mindig van pár vírustagadó ismerősöm.
A különböző fórumokon is mindig a tagadókba futok bele, persze elképzelhető, hogy csak hangos kisebbséget alkotnak, a rettegők pedig csendes többséget, nincs eszközöm arra, hogy ezt megállapítsam.
"Én konkrétan egy emberről tudok az elég nagynak mondható ismeretségi körömben, akire ráfoghatjuk, hogy "vírusrettegő"."
Saját magadra gondolsz? Mert az itteni ámokfutásaid alapján egyértelműen vírusrettegő vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!