Kik azok akik az ellenzékre szavaznának, akik ember életeket kockáztatnak az örökös vakcina ellenes kampányaikkal, azért, hogy megbuktassák a kormányt. Tényleg megéri nektek ez?
Hiába mondjátok, hogy amit írtam, az nem igaz.
Emlékezzetek arra, hogy Pl. Szaniszló számtalan kampányt folytatott és osztott meg a facebook oldalán, hogy nem kéri a kerület a keleti vakcinákat és ez miatt most a kerület lakóinak csak minimális százaléka van beoltva, mert a lakosok háta mögött egyeztetett és azt jelentette le a dokikkal, hogy itt nincs a vakcinákra jelentkező.
Ez nem kitaláció, mert minden egyes ilyen megosztott facebook írását olvastam. Nem túlzok, kerületi lakos vagyok.
Őszintén kampányolt a keleti vakcinákkal szemben, még hivatalos levelet is írt, hogy ebbe a kerületbe ne jöjjön egyik vakcina sem, csak az uniósok.
Ez mi szerintetek? Ez helyes döntés volt, annak ellenére, hogy már korábban is jelezték felé, ne tegye, mert van jelentkező.
Milliókat oltottak be kínaival is. Mennyi embernek is lett tőle baja?
Én aztán nem rettegek sem a vírustól, sem az oltástól. Csak azt nem vágom, hogy aki parázik a kínaitól (amiről kb semmi negatív visszajelzés), hogyan nem érzi ugyanezt az Astrával kapcsolatban, amiről azért hallani ezt azt?
Nem, te arra utaltál, hogy az a helyes, ha egy kerületi képviselő nem asszisztál egy olyan vakcina beadásához, amiről nem tudjuk mit tesz a szervezettel 10 év múlva. Nos, egyik vakcináról sem tudjuk. Akkor szerinted az a helyes, ha ez a képviselő önkényesen visszaküldi az összes típust, és megtiltja az oltást, és szarik a szakemberek véleményére, akik szerint biztonságos?
#12-es én várom még a linkeket amiben az ellenzék oltás ellenes kampányt folytat👏👏Várjuk akkor együtt🤭🤭
#sorostervgyurcsánymagaagonosz#😊😊
Se az oltástól, se a vírustól. Ez igen. Bátor férfiú. A kínaival kapcsolatban semmi negatív visszajelzés? Persze, hogy nincs. Miért is lenne? Gondolkozz már. A kormány orrba szájba reklámozta a kínai vakcinát, hogy mekkora király és oltsuk befele magunkat azzal meg az orosszal. Ha azt mondanák, hogy "huu bakker tévedtünk" akkor tuti buknák a szavazóik felét. Édesanyám egeszségügyben dolgozik. Konkrétan egy klinikán. Eddig 7 olyan emberről tud akik pár napja, makk egészségesen kaptak kínai oltást és még mindig nem tértek magukhoz. Ki vannak ütve. Nem tudni mi bajuk. De a lényeg, hogy szuper.
Akkor vegyük át még egyszer a dolgot. Nem mondtam, hogy a Pfizernek nem lesznek mellékhatásai. Nem mondtam, hogy nem lesz tőle bajod. Azt mondom, hogy nem kell semmi a keleti barmoktól. Nem tudom miért magyarázol bele többet. És a végére: olvasd el a kérdést megint :D. A képviselő csak a keleti sz*rokat küldte vissza. Az uniósokat engedélyezte.
Én teljes mértékben támogatom kormányunkat akiknek a járvány közepén sikerült megszabadulni 5000 felesleges egészségügyi dolgozótól. Remélem ebben az irányban folytatódik a védekezés mert még mindig túl sokan vannak az egészségügyben és ezzel akadályozzák a sikeres munkát.
Imátkozzunk, tartsuk be a 10 parancsolatot és majd meglátjátok hogy nálunk ér véget először a járvány európában. Ámen.
Teljesen jól érzem magam ég bennem a tettvágy. Harcolni kell, ki kell állni az ellenék nemzetvesztő tettei ellen. Nekem már kész a házioltár is csak nem tudom hogy a ki legyen a harmadik Orbán és Bayer mellett mert ugye a szentháromsághoz három személy kell. Kérlek segítsetek.
Egyébként meg a nemzeti konzultációhoz is létrehoztam kétezer mail címet hogy hogy végre érvényre jusson a nemzeti oldal akarata.
Hiába élcelődsz, hogy bátor férfiú, ez nem arról szól, hogy bátor vagyok-e vagy sem. :) El akartam oszlatni a tévhitedet, hogy médiaterror megtette volna a hatását.
Ja persze, mert a korményon múlik, hogy a kínairól kiderül-e bármi negatív, amivel nemzetközileg oltanak. Orbán még a külföldi híreket is cenzúrázza, és törli az angol nyelvű negatív híreket a kínairól. :D
Nekem meg nagynéném dolgozik kórházban. Tud 13 emberről, akik a napokban Pfizert kaptak és azóta 3 lábuk nőtt.
Hiába magyarázkodsz. Ezt írtad:
“Helyes lett volna ha a kerületi képviselő asszisztál egy olyan vakcina beadatásához amelyről nem tudjuk mit tesz majd a szervezettel 10 év mulva?”
Bár szakértők szerint biztonságos, de egyik vakcináról sem tudjuk 100% pontosan, csak 99,999%-ra.
A kínainál sem nagyobb a valószínűsége, hogy 10 év múlva gebaszt okoz, mint a Pfizernél, sőt a Pfizer mRNS típus, amivel kevesebb a tapasztalat. Stimm?
Ha szerinted helytelen a kínai beadásához asszisztálni, amivel az a bajod, hogy “nem tudjuk mit okoz 10 év múlva”, akkor a többihez is helytelen, mert azokról sem tudjuk!
Akkor szerinted az a helyes, ha önkényesen lefújja az oltakozást, hisz nem tudjuk 10 év múlva mit okoz? Vagy csak ha a kínaival bocsánatos bűn eljátszani ezt (ami egy fokkal nem bizonyul veszélyesebbnek, mint a többi), mert az keletről jön? Csak azért mert neki nem szimpik a rajta szereplő kínai írásjelek, ő úgy dönt, hogy ezzel ne oltsanak? Ki ő, hogy ezt meg tudja ítélni, hogy mennyire kockázatos oltani? Nem szakember. És nem szakmai döntés volt, hanem poltikai. Derrogált neki, hogy az Orbán vakcinája.
Aki ízt írta, hogy egy gerinctelen provokátor vagyok, az járjon utána. Amúgy egy többgyerekes családanya vagyok, nem provokálok én senkit és semmit.
amit leírtam az tény, biztos van nyoma a zárt kerületi csoportban, aminek 30e kb. a tagja.
Ha valaki leírja az igazságot, (nem hazugság), akkor az csak egy gernctelen provokátor lehet. Mert a DK-n belül mindennek tökéletesen és simán kéne működnie, ott sosem lehet szerintetek hiba
19
Nem, amit leírtál az nem tény, hanem hazugság. Ha egy többgyermekes anyaként tetted ezt, az pláne szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!