Ha lesz megkülönböztetés a korlátozások feloldásánál oltottság, vagy a védettségi igazolvány alapján, akkor ki fogtok menni tüntetni?
4
Atya ég,neked minuszban van az IQ szinted?
Nekem 130 felett van, és erről hivatalos papírom is van.
De semmi baj, megszoktam már, hogy itt a többség azért van, hogy minél hamarabb eljussunk a sötét középkorba újra
7
Az IQ-nak semmi köze a lexikális tudáshoz. Jobb lett volna, ha csendben maradsz! A büfészak emlegetése is proli dolog, kíváncsi lennék, hogy téged egyáltalán felvettek-e volna bármilyen büfészakra, vagy örülsz annak, hogy a szakmunkásba sikerült? Nem mellesleg, az, hogy szerinted a tudományt meg tekintélyt veszi valaki figyelembe pusztán a saját előítéleteid, és korlátoltságot projekciója, semmilyen érvként nem lehet számba venni.
Egyébként meg gyógyszerész a végzettségem, szóval nyugodtan büfészakozz csak
Projektáld csak tovább, semmi gond, megszoktam.
A semmilyen megoldás az, hogy mióta vannak gyógyszerek, oltások, és egyéb orvosi készítmények jelentősen nőtt minden ember várható életkora, és betegség esetén a várható esélyei.
A továbbiakban nem is kívánok reagálni a hülyeségedre, egyértelműen halvány gőzöd sincs, hogy miről beszélsz, csak a puszta demagógia süt le rólad.
Egyébként nem hoztam volna fel a végzettségem, távol álljon tőlem, de, ha megvádolsz azzal, hogy nincs értékelhető végzettségem, akkor reagálni fogok rá. Neked nem kellett volna ezekkel jönni, ahogy az IQ-val sem, én bármikor mutatok neked egy Mensa tesztet :)
Egyébként a középkort épp most demonstráltad, a jövőben neked javaslom, hogy semmi mást ne használj, mint pár ima, és esetleg egy sámán hívása. Az a neked való, minket nem kell terhelni, nem hiányzol. De valamiért amint problémád lesz, te leszel az, aki habzó szájjal követeli a kezelést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!