Mit szólsz ahhoz, hogy a mai napon több mint 10 700 új fertőzöttet regisztráltak?😔😢
60
Szövegértelmezés 1es, leülhetsz
30forint az orvosi maszk, akinek nem telik napi 4x lecserélni, az vegyen pár db moshatót, és tartsa magánál. Továbbra sem érdekel, hogy pár hülye mit csinál, ha képtelen rendesen használni valamit, az az ő hibája.
A fényezésnél meg nem tudom miről beszélsz, hol írtam én azt, hogy azt használják? Te voltál olyan butus, hogy azzal jöttél, én csak leírtam, hogy ott azért kell jobbat használni, mert az bizony extrémen egészségkárosító, és nem lehet az embert napi szinten annak kitenni, védelem nélkül. És azt mondtam, hogy, ha választhatnál, hogy semmi vagy orvosi maszk fényezés közben, egészen biztosan felvennéd azt az orvosi maszkot te is.
Ember, azért illene tudnod olvasni...
“ Te voltál olyan butus, hogy azzal jöttél, ”
Az nem ő volt hanem én. Csak voltál olyan butus, hogy nem tudod megkülönböztetni a válaszolókat.
Mint az is én voltam, hogy kint -15-ben nem volt olyan vicces az ffp masz. Oda mi a javaslatod, hogy lehet ott helyesen viselni?
62
Egyrészt nem beszéltem ffp maszkokról, másrészt meséld el, hogy milyen helyen kell neked -15ben hordani? Sem -15 fok nincs, sem pedig nem kell odakint a szabadban ffp maszkot hordani. Értelmetlen hülyeségre nem válaszolok
A fényezést nem én írtam, de látom a másik válaszolóba is bele kötsz. Bele ne zavarodj nekem. 😀 Hol élsz te, hogy 30 ft az orvosi maszk?
Hasonlíts már össze egy orvosi maszkot egy munkavédelmivel. Minden veszélyes vagy emberre mérgező tényezőre van maszk. Gáz, füst, festék, bánya, permet, radioaktív... "Halálos" vírus ellen meg hordjunk orvosi maszkot, ami semmitől sem véd meg, csak a büntetéstől. Bizony, még ha cserélgeted is, mert nem szűri meg a levegőt. Vagy esetleg radioaktív anyaggal való érintkezésnél is ennyire bíznál benne?
Bármit írunk, ami érdemben cáfolja az álláspontod, nekünk esel és hülyeségnek állítod be. Tudod, van az a pont, amíg képes vagyok elmenni "vitában" és érvelésben, de ahol ennyire sötét van, ott nem lehet világosságot csinálni.
64
Debrecenben, itt egy újság a kezemben, ahol épp hírdetik, hogy 29 forint, ha veszek 50-et, 34.99, ha csak 15öt.
Továbbra sem sikerül felfognod azt, hogy miképp működik az orvosi maszk, ez a te bajod. Engem ugyan nem érdekel az, hogy ostoba vagy, és felfogási problémáid vannak. Érdemi cáfolat? Mi, az hogy, hogy szerinted ugyan olyan védelem kell a radioaktív részecskék ellen (4.7 micron azoknak az átlagos mérete, holott a vírus mérete is nagyobb ennél, a nyál aeroszolok mérete pedig nagyobb, sokkal). Konkrétan baromságot hordol össze, minden egyes kommenteddel. Mondaná az ember, hogy galambbal kár sakkozni, de te nálad még az is értelmesebb.
Nincs mit érteni azon, hogy hülyeséget beszélsz.
Nem fogod fel, hogy a vírus nem magában mászkál, a vírus mérete irreleváns. Olyan dolgokat hozol fel, aminek semmi köze az egészhez. Számon kéred azt, hogy, ha van dedikált gázálarc, akkor miért nem kell valami hiper-szuper cuccot nyomatni a vírus ellen. Hát miért, na miért? Mert a gáz részecskéi sokkal kisebbek, mint amin a vírus utazik. Jó lenne, ha 1 év alatt ezt sikerült volna felfogni, nem rocket science, esküszöm baszdmeg. Magad is kipróbálhatod, köhögj bele abba az ostoba maszkba. De alapvetően, mégis milyen fogyatékos, hülye gyerek áll neki 2021-ben kitalálni, hogy az orvosok nem is azért hordják a maszkot, amiért? Komolyan, ekkora arccal hülyének lenni, az nem sima
“ Egyrészt nem beszéltem ffp maszkokról, másrészt meséld el, hogy milyen helyen kell neked -15ben hordani? Sem -15 fok nincs, sem pedig nem kell odakint a szabadban ffp maszkot hordani. ”
Bocs, az ffp-t én írtam rosszul op-maszkra gondoltam. A többi mind csak a te informálatlanságod.
Hogy érted, hogy nincs -15 fok? Nem létezik az a hőmérséklet?
Tudni illik, bizonyos magasság fölött még májusban is van annyi, de február elején határozottan volt nálunk (nem magyarországon).
Akkor nálunk már a parkolókban kötelező volt, és amikor leesett a 20-30 centi hó, szerettünk volna elmenni kirándulni oda ahol nincsenek tömegek. Viszont a szánkózó családok megrohamozták a parkolókat, addig hordani kellett, amíg el nem távolodunk. (A rend derék őrei aktívan figyelték a rendbontó gyerekeket).
Na itt volt az, hogy mire kiértem onnan, kb. 5-8 perc, gusztustalan volt az op maszk. De szerintem mindegy lett volna, az ffp sem lett volna sem jobb sem rosszabb.
Egyrészt nekem ahhoz semmi közöm, hogy külföldön milyen szabályok vannak, és annak mi az értelme vagy mi nem. Másrészt, ha neked egy sebész maszk nem képes szellőzni, de a szabad levegőn vagy, akkor javaslom, hogy legközelebb az orránál a vezető sínt ne nyomd annyira rá. Annak a maszknak nem az a lényege, hogy légmentesen zárjon, az nem is téged véd, hanem te tőled védi a többit. Az a lényege, hogy a kifelé jutó nyál cseppeket felfogja. Nem tudom, hogy ezen mi nem érthető?
Egyébként egész télen hordtam, napi 8 órában a maszkot. (megfelelő időközönként cserélve). Soha nem volt ilyen problémám, pedig ebből a 8 órából napi 5-6-ot egy olyan helyen kellett töltsek, ahol nem volt sem fűtés, sem semmi (egy piacról beszélünk).
Tudtommal ma már magyarországon is kötelező mindenhol. Legalábbis ezt olvastam.
Az esetek túlnyomó többségében nekem sem volt bajom, kivéve ezt az extrém hideget.
Az meg nem veszem figyelembe, hogy sosem sikerült egy vasat sem úgy simítani hogy ne párásodjon a szemüveg, mert szemüveg nélkül tudok létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!