Mit szólsz ahhoz, hogy a mai napon több mint 10 700 új fertőzöttet regisztráltak?😔😢
Pedig a konteosok szerint mindent IS coronának mutat a PCR. Mostmegmáaztse???!?!?44.3,434
Hiba van a mátrixban, Gődény mit szólna hozzá? :[
“ Mondjuk az tény, hogy nem is eszek meg minden hülyeséget, amit a Gődény félék mondanak. Rád ez lehet nem igaz ;)”
Nem tudom melyik %-ban vagyok, gondolom ha a Gödénnyel egy lapon említesz, akkor az alsó 2%-ba sorolsz. :)
Én sem hiszek el mindent. Általában van saját véleményem a dolgokról, és mindennek utánanézek. Akkor is a a drosten mondja, meg akkor is ha a másik oldal. Legutóbb pl. az egyik nanorobotos ember mondott olyan meredek dolgokat, hogy ellenőriztem a patent számát amit szerinte MS jegyzett be, és nanorobot téma. Valóban a carl zeiss optikával kapcsolatos szabadalma volt a szám mögött.
A figyelemzavarral sokoldalú munkát kell találni, és az agy leterhelése mellett jól jön a fizikai is. (Pl. Sok helyváltoztatással járó szellemi munka)
"Menj vissza a biológiai órára, és lehetőleg legközelebb ne égesd magad"
Pedig igaza van, hiába osztod le neki az észt, hogy menjen tanulni ...
A kórházakban fekvő betegek nagy része semmilyen tünetet nem mutat, hanem más betegség miatt kerültek oda.
Ugyebár COVID kórházak vannak, nem osztályok. A teljes kórház területe COVID kórház. Ha Te mandulaműtétre mész egy normál kórházba most, megműtenek, és műtét után tesztet csinálnak és pozitív leszel - akkor nem hazaküldenek, hanem átszállítanak a covid kórház füll orr gégészeti osztályára (hogyha van hely, ha nincs akkor mész urológiára :D, de fül orr gégész fog kezelni ott) ... és nem kell, hogy tüneted legyen, hanem kórházi kezelésre szorulsz a műtéted miatt, és covidos vagy - haza nem mehetsz még a műtét miatt, de a sima kórházba se maradhatsz, mert pozitív vagy, tehát szállítanak át ... és bizony ott addig maradsz amíg nem produkálsz negatív tesztet ... - Ezt tapasztaltból mondom, mert volt egy ismerős aki daganat miatt volt kórházba, sajnos elhunyt, de nem a covid miatt, hanem a végstádiumu daganat miatt (alapból elhunyt volna szegény - szóval nem covid vitte el, de annak húzták be). És most is van bent rokonom kórházba, mert a normál kórházba pozitív lett, de teljesen más betegség miatt volt bent - de covid tüneti nincsennek.
Szóval egy a kórházas dolog is felvan fújva.
43
Kezeletlen ADHD-val jóformán semmilyen munkát nem lehet rendesen végezni, csak olyat, amihez igazán kedved van. Nekem meg sajnos nem fizetnek azért, hogy csillagászkodjak, mert nem értek hozzá ;D
Bár megoldottam a dolgokat magamnak, de sikeresnek nem nevezném magam. Akkora sikerült olyan elfoglaltságot találnom magamnak, ami fizet is, mikor másnak már háza van. Szóval, hát lemaradás van, de mindegy, ez a téma lényegtelen.
Helyes, fel kell ismerni a tényt, hogy rengeteg olyan álhír terjed a neten, ami 2perc utánanézéssel cáfolható is. Az oltásellenes liga, meg a többi agyament rendkívül sokat hazudik, hiszen nem az olyan emberek agyára fáj a foguk, akik az interneten eltévednek, hanem Mariska nénire meg a többi szellemileg alultáplált baromra.
44
Amit az immunrendszerről gondol az illető egy rendkívül laikus vélemény, ami ráadásul nettó baromság is. Nem a kórházakra gondoltam.
"iszen nem az olyan emberek agyára fáj a foguk, akik az interneten eltévednek, hanem Mariska nénire meg a többi szellemileg alultáplált baromra."
Javítanám, az olyan emberekre fáj a foguk, akik ELTÉVEDNEK.
"Amit az immunrendszerről gondol az illető egy rendkívül laikus vélemény, ami ráadásul nettó baromság is."
Attól, hogy te baromságnak tartod, még így működik. De élj 1 hónapot hermetikusan lezárt burokban, csak tisztított levegőt lélegezz, mindent fertőtleníts és tarts sterilen, senkivel ne találkozz, aztán 1 hónap után menj ki a szabadba, társaságba. Szerinted mi fog történni? Konkrétan annyira legyengül az immunrendszer, hogy bele is halhatsz. A levegő is tele van számtalan olyan dologgal, amibe bele sem gondolsz. Por, pollen, szmog, fém részecskék, elhalt hámsejtek, vízgőz, metán, kéngáz, szén-monoxid stb. A vízben is van többek közt nehéz fém. Tehát élj nyugodtan burokban, esélyt se adj, hogy cserélődhessenek a baktériumok, hordj maszkot, hogy mindent kiszűrj a levegőből, a vízből, amihez hozzá szokott a szervezeted, használd raklap számra a kézfertőtlenítőt, ami a tenyéren lévő zsíros, természetes védőfelületet megszűnteti. A tény nem lehet baromság. Az más kérdés, hogy miért engem támadsz, ha te nem vagy képben a saját szervezeted, immunrendszered működésében?!
Ismerek embereket, akik munkahelyükből adódóan napi 120x fertőtlenítik magukat. (egészségügyi dolgozók, biztos hallottál már róluk, maszkot is hordanak, jó sokat)
Fene a dolgukat, nem haltak még meg egy náthától! Furcsa dolgok ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!