Ha egy Fideszes politikus százmilliókat mutyizik össze korrupcióból, amit nem tud igazolni akkor innentől mindig rá fogják fogni, hogy sokat nyert a lottón?
3
Te nagyon nem tudod mit jelent ez a szó.
Korrupció: "olyan törvénybe vagy közerkölcsbe ütköző cselekedet, amely során valaki pénzért vagy más juttatásért vagy juttatásra való kilátásért cserébe jogosulatlan előnyhöz juttat másokat"
Orbán mondjuk korrupt. Mészáros nyeri a legtöbb közbeszerzést (közerkölcsbe ütközve juttatták előnyhöz) Vagyis ha valakinek sok a fizetése nem korrupt. (Egyébként, Orbán emelt fizetést úgyhogy erről ennyit)
Az, hogy Jákob havi 4 millát kap azért a szerény teljesíményért, az közerkölcsbe ütközik, tehát -ahogy fogalmaztál - korrupció.
Értem én, hogy szeretnéd egymagad meghatározni, mi ütközik közerkölcsbe, de sokan vélekedünk úgy, hogy Jákob közéleti tevékenysége jó példa erre.
3
Miért? Az ellenzék mit tudna tenni a parlamentben? Konkrétan semmit nem tudnak. Arról meg, mint írtam nem Jakab dönt hogy mennyi legyen a fizetése. Ha ez valóban kevés akkor vajon Orbán miért emeli meg a fizetését? Ezek szerint ő támogatja ezt a "szerény" teljesítményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!