Valaki ismer személyesen országos politikust? Ha igen, milyen véleménnyel vagy róla?
"hogy az életben sokkal jobb fejek, mint ahogy azt mutatják a nagyközönség előtt."
Az életben ugyan olyanok mit a "nagyközönség" előtt. (..................!)
"Nekem Orbán a szomszédom,..."
Tudná kőccsön adni nekem néhány milliárdot elsejéig?
Igen, ismerek személyesen ilyet, ha az egyéni parlamenti képviselő annak számít. De csak futólag.
Segített amikor a városomban egy ügyet kellett intézni (nem nekem, a városlakóknak, csak én beszéltem vele). Egyáltalán nem volt nagyképű vagy bármi amit vártam volna egy politikustól. Az asszisztensének elmondtam telefonon miért keresném a képviselőt és pár órával később ő maga hívott fel telefonon, nem mondták hogy X időpontban esetleg ráérne. Meghallgatott, kérdezett és mondta hogy azon a telefonszámon amin visszahívott máskor is nyugodtan lehet keresni őt ha gond van. Aztán közbenjárt az ügyben és megoldódott. Nem csak neki köszönhetően, de ha előtte hiába volt a tiltakozás utána meg már nem volt rá szükség, akkor nyilván volt neki is némi köze hozzá hogy a probléma megoldódott.
A lényeg, normális volt, udvarias, komolyan érdekelte a probléma és komolyan vette hogy ennek a körzetnek a képviselője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!