Miért országosan határozzák már a minimálbért, miért nem régiókra osztva?
A minimálbérnek ugyanolyannak kell lennie az ország minden területén. Számomra ez kábé olyan mint az, hogy mindenhol ugyanazt az orvosi ellátást kell kapnod.
Falun és városban ugyanazt az adót fizetik.
Többet is adok mint a minimálbér, annak aki megérdemli! De egy kezdő aki sokszor csak kárt csinál az elején az hol érdemel ennyi pénzt??
Nem hinném, hogy egy fél disznó az malacfül lenne! A sör és üdítő meg minden nap van nem csak évente kétszer!
Nem hinném, hogy egész nap itt lógok mivel csak hétvégén vagy ritkán hétköznap este vagyok itt!
Azt meg egy szóval nem mondtam, hogy rosszul keresek! Szerinted 10+ emberrel, ekkora felelősséggel és ennyi munkával én minimálbért keresek??
Pont erről beszélek! Mindenki annyit kellene kapjon amennyit megérdemel! Én aki felépítette ezt a vállalkozást és sok családnak ételt teszek az asztalra ezzel , rengeteg munka és befektetés volt benne az nyilván a minimálbér sokszorosát fogja keresni! De akinek még ott a tojáshéj a fenekén az mire fel akar százezreket keresni??
"Szerinted 10+ emberrel, ekkora felelősséggel és ennyi munkával én minimálbért keresek??"
Pontosan. Különben miért is sajnálnád tőlük a pénzt? Én pályakezdőként már magas pozícióban dolgozta., most 2 évvel később még msgasabban vagyok, 10 ember dolgozik alattam, de én nem hogy csökkentem a fizetésüket, hanem az a cél, hogy folyton növekedjen. Te egy szánalomra méltó, kapzsi gyökér vagy, akinek semmi üzleti érzéke, az ilyeneket nem szabadna hagyni, hogy vállalkozzanak, de valószínűleg úgy sem tart sokáig a pályafutásod :)
A kérdező általánosítása arról, hogy minden kezdő dolgozó csak kárt csinál a cégnek nagyfokú tudatlanságra vall. Inkább 100 pályakezdő, mint egy a kérdezőhöz hasonló mentalitású "profi".
Több olyan cég van amely állami támogatást kap a pályakezdők alkalmazása révén még ha csak mnimálbért is fizet nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!