Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnátok a szavazati jog...

Mit szólnátok a szavazati jog ilyen módosításához?

Figyelt kérdés

A javaslatom az lenne hogy:

1. Akinek nincs bejelentett munkahelye az nem szavazhat, tehát ez vonatkozna a nyugdíjasok és 18 éven felüli egyetemisták többségére. Aki nem adózik az ne szóljon bele a közösség ügyeibe, ráadásul az egyetemistáknál semmi garancia nincs rá hogy a diplomájával itt fog elhelyezkedni. A nyugdíjasok jelentős része meg már korlátolt mentális állapotban van nem tud racionális döntést hozni.

2. Aki mélyszegénységben él szintén nem szavazhat, mivel ennek a rétegnek a szavazatét főleg kilóra megveszik a politikusok ami a tisztességes választás kijátszása.

3. Akinek nincs Magyarországon bejelentett lakhelye és szintén nem ide adózik nem szavazhat, vonatkozik ez minden határon túlira akár Erdélyben akár Londonban él.

4. Akinek nincs 95 nél több IQ-ja nem szavazhat mert könnyen befolyásolható, nem tud racionális döntést hozni. Itt lehet egy olyan kiskapu hogy 5 évente megismételheti a tesztet.

5. Aki utólag szerzi meg a magyar állampolgárságot nem születési jogon, annak 10 év munkaviszony és bejelentett helyi lakcím kell hogy szavazhasson. Tehát egy iraki migráns aki valahogy megszerzi még ne szavazhasson, majd csak 10 év után ha ez idő alatt aktívan itt él és dolgozik.

Ezeknek a módosításoknak a lényege hogy akinek közösségi, lakhatási szinten nincs köze az országhoz, nem építi aktívan munkával, vagy szellemileg korlátolt annak ne legyen joga beleszólni az ország működésébe.

2021. márc. 15. 11:10
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
39%

,,Amikor az egyetemről írtam azt egyszerűen hozzá tettem, hogy egyébként a 90%uk miért nem megy oda."

Csak hát ez nem igaz. Nem az USA-ban vagyunk, hogy fizetős minden egyetem. Meg különben pont erre írtam hogy egyébként nagyon sokan dolgoznak egyetem mellett, tehát ez megintcsak kifogás. De amúgy továbbra is arról van szó hogy az egyetem szóba se jöhet úgy hogy a nagy többség funkcionális vagy tényleges analfabéta.

,,Ugye tudod hogy az IQnak semmi köze az általános műveltséghez és az oktatáshoz? Így a szegényeknek is lehet 120as IQja és gazdagoknak is lehet 80as" Ahha csak nem erről beszélünk. Arányokról van szó. Szerinted hol fogsz több 120 IQ embert találni, a putriban vagy a vállalkozók között? Amúgy meg az is csúsztatás hogy semmi köze. Már hogy ne lenne? Szerinted 80as IQval nem nehezebb tanulni mint 120assal???

[link]

[link]

,,Akkor kell fizetni ha rosszak a jegyeid? Tessék? Te nagyon nem tudod mi jelenleg a helyzet. Rengeteg olyan szak van ahol jó jegyek mellett is fizetned kell." Pontosan tudom hogy hogy működik. Ha egy bizonyos átlag alá mész, akkor elveszted az ösztöndíjat és nem kapsz kolit, ez a legtöbb egyetemen így működik. De egyébként ha már itt tartunk a hátrányos helyzetre, meg szociális alapon plusz pontok járnak. Jöhetsz itt a fizetős szakokkal de itthon többségében nem ilyenek vannak, ráadásul ez nem a mélyszegénységben élők problémája, ugyanis egyrészt közelébe nem kerülnek, másrészt ezeket a felső 10% tudja csak megfizetni alapból.

,,Ember, pont ezt írtam. Csak gondolkozz már el azon hogy ezek az emberek miért lennének mások mint a többiek. Ők nem akarnak normális munkát? Dehogynem. Csak nincs meg a lehetőség" Hát ez se igaz. Te ezt helyettük gondolod mert magadból indulsz ki. Munkaerőhiány van Magyarországon, ehhez képest több százezren nem dolgoznak. Mindig ez a kifogás hogy itt nincsen munka, a lótúrót nincs! Tele van munkával a vidék csak lusták elmenni, egyszerűbb leszülni 8 purdét amiből 6 fogyatékos, aztán lehet szépen élni a támogatásokból meg a családi pótlékból. Eszük ágában sincs dolgozni. Mindezt úgy hogy egyébként pont itt van a legtöbb egyszerű munka, amihez még szakma se kell, tehát még arra se tudják fogni hogy nincs papírjuk. Amúgy sem állja meg a helyét, mert érdekes módon ugyanazon a településen 80% dolgozik, aztán érdekes módon pont azok nem dolgoznak akik máshol sem. Miért van az hogy pontosan ugyanaz a csoport nem dolgozik Tiszabőn aki a nyóckerben? Pedig Budapesten aztán már tényleg van munka! Ja tudom a szemét rasszista magyarok nem adnak munkát🤣🤣🤣 Meg attól hogy valaki szegény, nem kötelező állat módjára viselkedni... Ha már itt tartunk az utóbbi években szerencsére egyre többen dolgoznak ebből a rétegből az építőiparban, bizonyítandó hogy nincsenek kirekesztve sehonnan, illetve hogy csak akarat kérdése az egész. Nem dícsérem a kormányt mert rendkívül erőtlenül kezeli ezt a kérdést, de Magyarországon aki akar az dolgozik, a többi csak mismásolás!

,,Alapból jellemzően olyan iskolákba járnak ahol nem a legjobb az oktatás" Talán mert a tanárok nem akarnak olyan iskolába menni ahol agyonveri tudod... Egyébként hogy akarsz te olyan embereket oktatni akik az alapvető együttműködés szabályaival sincsenek tisztában??? Azért olyan az oktatás minősége mert konkrétan órát sem lehet tőlük tartani, 45 percből 40 fegyelmezéssel megy el. Mondjuk leginkább a tanárt szokták fegyelmezni. Ja meg be se járnak. Leonka is 2000 óra hiányzással kapott 100 milliós "kártérítést". Te fordítva ülsz a lovon barátocskám!

,,Egyébként vidéken lakok, fogalmam sincs ki az a TMG, és ha egy borsodi meg tudja cáfolni amit mondok vagy amit te mondasz az is arra utal, hogy aki szegény nem hülye."

Ahhoz képest eléggé távol vagy a problémától. Mi ez a szalmabábérvelés? Nem azt mondtam hogy Borsodban csak hülyék laknak meg szegények, hanem hogy egy 14 éves gyerek akinek van pár ilyen" hátrányos helyzetű" osztálytársa, simán elmondja neked hogy miért nem igaz amit itt mondasz. Ha már ismered a levesember munkásságát, gondoltam Tamás Gáspár Miklós már csak megvanxd

Kicsit sem ugyanaz a kettő, ugyanis itt az áldozat a többségi társadalom aki a belét kidolgozza azért hogy az ingyenélőket etesse, cserébe terrorizálják napi szinten, a pintőrség meg nem védi csak a bűnözőket, a bíróságokkal egyetemben.

Fordítva ülsz a moziban!

2021. márc. 19. 16:31
 52/55 anonim ***** válasza:
74%
Kicsit sem ugyan az a kettő? Végülis a gyerek dönti el melyik családba születik. Ő hibája hogy szegény. Gondolom ez akkor nálad is így volt. Szerintem egyébként az emberek többsége inkább szívesebben adja a pénzt rászorulóknak, "ingyenélőknek" mint hagyja ott a szarban őket, és azt látja 10 év múlva hogy az ország egyes részei élhetetlenek. Mindegy.
2021. márc. 19. 23:55
 53/55 anonim ***** válasza:
0%

Jajj hagyjuk már ezt a szerecsenmosdató maszlagot! Nem ugyanonnan indulunk, de ez nem lehet kifogás! A csóró, belüket kidolgozó családok gyermekeinek sem könnyű, de érdekes módon nem ők fogják elvágni a torkodat este 10-kor az utcán. Ha valakiből hiányzik a hajlandóság arra hogy tanuljon meg dolgozzon, abba te önthetsz akármennyi pénzt, semmi eredménye nem lesz, ahogy eddig sem volt. Te hogy akarsz valakin segíteni ha tönkrevágja az ingyen kapott lakást???? Nem egyszer vittek nekik kiscsibéket hogy majd legyenek tojások még takarmányt is adtak nekik. A vége az lett hogy amint kicsit megnőttek, levágták az összeset😂😂😂😂😂 Korlátolt értelmi képességű embereknek ingyen osztogatni dolgokat, értelmetlen és veszélyes. A gyerekeket meg el kellene venni a családtól, ugyanis az nem megoldás hogy a pénzt kapnak, azt meg apu anyu elkölti drogra, cigire meg piára. Egyébként ilyenkor hol van az individuum szentsége amiről állandóan papoltok? Nincs egyéni felelősségvállalás? Miért szerinted más családok akik pár generációval ezelőtt az éhhalál szélén(vagyis a magyar társadalom többsége) álltak hogy törtek ki? Maguktól! Ráadásul mindezt úgy hogy nem verték agyon a szomszédot 5000 forintért... Ha kisebbségekről van szó akkor dobáljuk a pénzt a feneketlen kútba, aztán majd lesz valami ugye? Hát nem lesz. Pont a hozzátok hasonló jóemberkedő széplelkek miatt nem lesz ez a probléma sose megoldva. Még egy gyereket sem lehet úgy nevelni hogy folyamatosan kinyalod a fenekét, cserébe nem vársz el semmit, ugyanis akkor csak egy hálátlan, egoista, szociopata lesz belőle, aki a nyakadra fog nőni! Na hát Magyarországon pontosan ilyen a cigányság. Állandóan követelőznek, a jogaikat azt nagyon tudják, szidják, gyilkolják a magyarokat, mindezt úgy hogy maguktól éhenpusztulnának.

,,Szerintem egyébként az emberek többsége inkább szívesebben adja a pénzt rászorulóknak, "ingyenélőknek" mint hagyja ott a szarban őket, és azt látja 10 év múlva hogy az ország egyes részei élhetetlenek. " Ja persze eddig is milyen jól működött! Egyébként meg nem, ha a dolgozó embereken múlna, akkor egy büdös fillért nem kapnának ebben biztos lehetsz. Az integrálódott cigányok meg még jobban utálják ezt a réteget mint a magyarok. Adakozzon csak a mimózalelkű belpesti értelmiség ha annyival jobban tudják!

2021. márc. 20. 11:31
 54/55 anonim ***** válasza:
80%

44

Érdekes amikor az igen alacsony EQ-val rendelkező oszt ki valakit azért mert kevés az IQ-ja :D

2021. márc. 20. 17:29
 55/55 anonim ***** válasza:
0%
Még jó hogy nem ezt mondtam, de láthatóan nem fogod fel xd Mellesleg valszeg azt sem tudod mi az az EQ hogyha képes vagy leírni ekkora marhaságot:)
2021. márc. 21. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!