Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mindenki tanultsághoz...

Miért mindenki tanultsághoz kötné a szavazati jogot, akiben felmerül egyáltalán a szavazati jog megvonása?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, hogy egyáltalán nem értek egyet a szavazati jog megvonásával. A demokrácia arról szól, hogy mindenki a saját tudása szerint választ.

De ha már mindenképpen meg akarjuk vonni valakitől a szavazati jogot, akkor nekem sokkal jobb ötletem van. Vonjuk meg azoktól, akik az elmúlt 15 évben korrupcióban vettek részt. Vonjuk meg azoktól, akiknek a munkája káros a társadalomra. Például akik abból élnek, hogy olyan termékeket adnak el, amiktől kitisztulnak a csakrák. Nem sokkal célszerűbb lenne így?

2017. aug. 3. 14:35
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
89%
Az tény sok tanult idiótát láttam tehát ez nem hinném hogy jó ötlet
2017. aug. 3. 14:37
 2/31 anonim ***** válasza:
15%
Befizetett adóhoz kellene kötni.
2017. aug. 3. 14:57
 3/31 anonim ***** válasza:
0%

Jó, ennyi erővel akkor legyen a 16 éveseknek is szavazati joguk meg a többinek, akinek jelenleg nincs.

Nem teljesíthetetlent kérnek.

Megszerezhető, amiről beszélünk.

Kész röhej, hogy 2017-ben ezen vannak felakadva, hogy kérik a 8 általánost.

A második viszont nem ír hülyeséget a befizetett adóval.

2017. aug. 3. 15:07
 4/31 A kérdező kommentje:

"ennyi erővel"

Tehát szerinted ugyanannyi erővel adhatunk 16 éveseknek szavazati jogot, mint amennyi erővel évtizedeket ledolgozó, tisztességes embereknek, akik nem végezték el az elemi iskolát?

2017. aug. 3. 15:22
 5/31 anonim ***** válasza:
0%
Akár.
2017. aug. 3. 15:25
 6/31 A kérdező kommentje:
Legalább megismertük a Jobbikos mintapéldány világnézetét.
2017. aug. 3. 15:30
 7/31 anonim ***** válasza:
3%

Nem vagyok jobbikos.

Akinek van egy kis gógyija, elmegy és levizsgázik.

Következő választáson már részt is vehet.

2017. aug. 3. 15:31
 8/31 A kérdező kommentje:
Mert sokkal felelősebben fog dönteni az, aki választás előtt két hónappal beseggelte a pitagorasz-tételt.
2017. aug. 3. 15:38
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Azért,mert hülyék.

Ismerek olyat,akinek csak 8 általánosa van,de sokkal jártasabb a politikában,mint pl olyan,akinek ugyan van valami diplomája buliszakról,de híradót még életében nem látott,mert olyankor mindig bulizott.

2017. aug. 3. 15:51
 10/31 anonim ***** válasza:
0%

"Ismerek olyat,akinek csak 8 általánosa van,de sokkal jártasabb a politikában"

Ezt hiányoltam már, hogy megjelenjen az ismerős, aki bár képzetlen, de mégis nagy koponya:D

2017. aug. 3. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!