Őszintén. Szerintetek jó irányba halad Magyarország?
Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak olyan fideszesek akik szerint soha nem volt jobb és a minimálbér már 300 ezer forint és tudom hogy vannak olyan ellenzékiek akik azt mondják hogy Magyarország a legrosszabb és Kenyával vagyunk egy szinten. Fiatalként nem tudok dönteni hogy a kormány mellé vagy ellene álljak. Tudom hogy milyen a Fidesz, tudom hogy lopnak, tudom hogy migránsoznak és Sorosoznak és az egész családom ilyen Fidesz utáló és én is ebbe születtem bele. Viszont nem tudom, én valamennyire megértem a kormányt. Még nem dolgozhatok, és kivülről csak annyit látok hogy 2009-ben az anyukám fizetése 130.000 volt most meg 410.000 ( ugyanabban a munkában pontosan ugyanott), az apukámnak se kell szenvedni az olyan munkákért ahol már megkeres 320.000 ezret, szép házakban élünk ( többnyire), van internet és minden modern cucc, mindenkinél iphone országszerte és ilyen drága dolgok.. Kicsit úgy látom mintha mindenki pesszimista lenne miközben egy teljesen élhető ország Magyarország. Én értem hogy van aki 120kból él havonta de a jövő nekem fényesebbnek tűnik mint ahogy sokan mondják. Ti hogy látjátok?2021. márc. 14. 20:07
11/23 anonim válasza:
Nem jó irányba megyünk,amihez a rossz járványkezelésünk nagyban még rá is tesz.Ez út a semmibe.Az óriási költségvetési hiány így elkerülhetetlenné válik.Müködtetni kell az országot,amennyire lehet, a teljes lezárás nem vezet sehova.
12/23 anonim válasza:
az a gond, hogy a fidesz alatt egy irányba mutat minden.
ha jövőre győznek, akkor eu kilépés lesz.
ez szerintem tény, mert máshogy nem fogják tudni megtartani a hatalmat.
akkor pedig vége minden ilyen ifon meg jó fizetés dolognak, mert nem lesz munka és nem lesz pénze senkinek.
13/23 anonim válasza:
#10 "Nyilvánvalóan rossz irányba halad és ez megkérdőjelezhetetlen. "
Na, az ilyenekre nem szabad senkinek soha hallgatni, mert aki szerint a saját álláspontja "megkérdőjelezhetetlen. ", az tuti nincs tisztában a valósággal csakis a propagandával.
14/23 anonim válasza:
Ha a főVezír szavait halljuk, akkor "Nem hagyunk senkit az út szélén". Tehát szerinte ez a legjobb út.
16/23 anonim válasza:
410-et kap anyukád a POSTÁN???
Én tanári mesterdiplomával kapok nettó 155 ezret...
17/23 anonim válasza:
akkor minek tanárnak mentél 16os?
18/23 A kérdező kommentje:
Mivan? Milyen posta?
2021. márc. 14. 21:49
19/23 anonim válasza:
20/23 anonim válasza:
16/ A postán 410 ezret fizetnek,vagy mifene?
Lehet a régióvezető kaphat ennyit,mert a postán a vezetők jól keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!