Őszintén. Szerintetek jó irányba halad Magyarország?
Ennél rosszabb irányba a Rákosi korszakban haladz utoljára az ország.
Most is körülbelül afelé haladunk mint akkor.
Ellenzékiként, semlegesként miért nem lehet abban hinni, hogy van jövője az országnak?
Amúgy volt ilyen kutatás ahol arról kérdezték az embereket, hogy mennyire elégedettek a rendszerrel és most(2018) az ellenzéki szavazók boldogabbak, mint 2010 előtt a Fideszesek voltak. A Fideszesek meg ugyanannyira boldogok, mint 2010 előtt az MSZP-SZDSZ szimpatizánsok.
"Tudom hogy milyen a Fidesz, tudom hogy lopnak, tudom hogy migránsoznak és Sorosoznak és az egész családom ilyen Fidesz utáló és én is ebbe születtem bele."
Maradjunk annyiban hogy nem TUDSZ semmit csak azt ismétled amit a környezetben hallottál és azt HISZED hogy igaz. nem igaz, de nekem sem kell elhinned.
Nézz utána az adatoknak, költségeknek, valódi történéseknek és ne a propagandát figyeld! te is látod a számokat, le is írtad. Ha anyukád fizetése ennyit emelkedett - előtte pedig nem - akkor nyilvánvaló hogy nem lehet igaz amit mellé tesznek hogy most rosszabb, mint régen.
Én megéltem az elmúlt 31 évet, a rendszerváltáskor érettségiztem. Pontosan láttam és átéltem melyik kormány alatt milyen volt az ország helyzete, az emberek lehetőségei. Az gyes ember minden kormány alatt megtalálta a maga boldogulását, de a többségnek most sokkal könnyebb és jobb az élete mint a balliberálisok kormányzásai alatt volt. Még így, a járványhelyzetben is.
Az ország rossz fele halad, de ez elsősorban nem az anyagiakon múlik.
Ha a 10 évvel ezelőtti fizukat hasonlíthatod, akkor hasonlítsd össze az árakat is. De a probléma tényleg nem itt van.
Egy megosztott, gyűlölködő, egymást köpködő és többségében nem gondolkodó társadalmat hoztak létre. Akik hangosan fújnak mindenkire (melegek, liberálisok, soros, migráns stb.), akikkel jó eséllyel semmi dolguk nem lenne. De odáig nem jutnak el, hogy észrevegyék azokat, akik tényleg keresztbe tesznek nekik.
Emellett még az oktatás nagy mértékű leépülését látom. Már most se jó a helyzet, de kb. 10 éven belül komoly gondok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!