Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szúrt el ennyire ez a...

Mit szúrt el ennyire ez a három ország?

Figyelt kérdés

Magyarország, Csehország és Szlovákiáról beszélek, jelenleg az egész világon itt tombol legjobban a járvány, hullahegyek, stb.

A többi helyen már kifelé jönnek belőle, sokkal alacsonyabbak a fertőzési és halott számok.

ui: ne gyertek Orbánozással, cseheknél, szlovákoknál nem ő a miniszterelnök.

2021. márc. 11. 20:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem Orbán, Gyurcsány vagy Soros miatt, akkor Brüsszel!
2021. márc. 11. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
Nem láttam még hullahegyet, pedig Magyarországon élek.
2021. márc. 11. 22:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Én se láttam még megölt embert, nem vagyok helyszínelő.
2021. márc. 11. 22:15
 14/16 anonim ***** válasza:

En szlovakiaban,felvideken elek,es addig nemis hittem a virusba mig a csaladom,barataim nem lettek pozitivak a heti szinten kotelezk tesztelesen.

Viszont folyton azt mondjak a tvbe hogy ilyen meg olyan szigorittasok lesznek,kozbe sehol semmi.

Siman lehet jarkalni a varosba..varosba?egesz orszagba ossze-vissza..nincs komolyan veve,csak az van mondva.

Pedig 1 eve ilyenkor szlovakia kezelte legjobban a jarvanyt.

2021. márc. 12. 01:26
 15/16 anonim ***** válasza:
47%

Semmit nem szúrtak el csak paradox helyzetbe kerültünk.

A covid arra veszélyes akinek le van gyengülve a szervezete mert idős vagy alapbetegsége van. Ezek az országok elég biztonságosak és fejlettek ahhoz hogy az emberek megérjék az emberek azt a kort amikor már veszélyes rájuk a vírus. Viszont a ezek az országok már szegények ahhoz hogy ezeket az embertömegeket el is lássák.

Szóval ezért van az hogy harmadik világbeli koszlyukakban alig pusztít a vírus mert akire veszélyes az meghal hamarabb vagy másban, a többieknek meg jó az immunrendszere.

2021. márc. 12. 09:46
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

12. miért? Olaszo-ban tavaly szerinted hegyekben voltak a hullák szerteszét az utcán? Vagy bárhol, bármiért, bármikor a hullák szerteszét hevernek, és bárki láthatja őket? Ha te nem láttál egyetlen hullát se, az azt jelenti, hogy nem halt meg senki? Gondolom tavaly nem láthattál 1-2 hullánál többet (szerintem egyet se láttál), ez tehát szerinted azt jelenti, hogy tavaly Magyaro-on csak néhányan haltak meg. Nem láttál a külföldi nyaralásodon egyetlen hullát se, tehát abban az országban aznap nem halt meg senki?

Hát te se az eszeddel keresed a kenyeredet, vagy a szülei se azért szertenek, mert nagyon okos vagy.

2021. márc. 12. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!