Az ország tele van jól táplált emberekkel, miért mondjak hogy szegénység van?
A magyarok az egyik legelhízottabbak a világon.
Akinek nincs pénze az nem tud enni, vagy annyit dolgozik hogy lemozogja.
Pont, hogy a rossz minőségű olcsó kajáktól (főleg tésztáktól) lehet hízni mint a disznó.
Nem csoda hát, hogy Európa egyik legdagadtabb nemzete vagyunk, azért mert szegény a nép és még a kaján is spórol, az olcsó egészségtelen szart eszi amitől elhízik.
A kérdezőnek: ez nem így működik.
A többieknek előttem: nem a kaja minősége hanem mennyisége az ami hízlal.
Ugyanabban a családban, háztartásban, ugyanazt a kaját eszi a családom, jó minőségű, tartalmas, nem a "hagyományosan magyar"-nak tartott ételeket, teljes kiőrlésű pékárútól a sok gyümölcsön, zöldségen át az ideálishoz közelítő arányokkal - én mégis kövér vagyok a többiek meg nem.
nem a minősége más a kajáknak hanem az hogy én többet eszem és kevesebbet mozgok. Ennyi.
#7 Barátainkhoz mikor mentünk, mindig éles volt különbség abban ahogy ők étkeznek meg ahogyan mi. Ők többet költöttek mindig a kajára, mert náluk alap a sok szénsavas cukros üdítő, a chips, a rengeteg húsféle, jó zsírosan, a sok pia, cigi - nálunk meg nem. Valóban van minőségbeli különbség a két család ételei között az egészségességét tekintve, de a költségünk ugyanott van, holott mi 5-en vagyunk, ők meg 4-en.
Csak nekik a jövedelmük nagyobb részét vitte el, mint nekünk. De ha ők is hasonlóan vásároltak volna kajákat, nekik sem került volna többe, csak egészségesebb lett volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!