Mivé lesz ez az ország, ha már egy orvos is megélhetési bűnöző, ráadásul a fővárosban?
Sok ember nem emberszeretetből hanem pénzszeretetből megy orvosnak
Ez a ki.ba.szott szomorú igazság
Ellopja a hiány oltást a veszélyeztetettek elől, és eladja a fekete piacon a tehetősebbeknek? Ez a legalávalóbb, legpitiánerebb megélheti pénzharácsolás amit valaha olvastam.
Ilyen is csak nálunk történhet meg.
Bűnözők mindenütt vannak, sajnos. Gondolj a lúgos orvosra, etc.
Lehet, hogy játék szenvedélye volt, ki tudja. Egykét orvosból nem vonnék le óriási következtetést.
Mondjuk erről meghallgatnám mit gondol a másik oldal. Amilyen átgondolt az oltási tervünk, lehet, hogy pont azzal mentett életeket, hogy a tanárokat/sok kapcsolattal rendelkezőket oltotta.
Nekünk is volt ilyen (krónikusbeteg férjjel rendelkező tanár ismerősünk), aki kétségbeesetten oltást keresett, mert sem ő sem a férje nem lett beoltva. Most épp altatásos lélegeztetőn vannak mindketten lassan két hete.
És biztos, hogy én is fizetnék, hogy az anyósom (tanár), vagy az apósom (krónikus beteg) kapjon előbb oltást, de azért nem, hogy én itthon home-officeban egészségesként korábban kapjak.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy így leírni könnyű egy pletykalapban, de jóformán mindenkiről ki lehetne találni valamit, akár van alapja, akár nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!