Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Örültök az új...

Fideszesek! Örültök az új stadionoknak?

Figyelt kérdés

#logika #stadion #Felesleges pènz èsszerű elköltèse #Rothadó egèszsègügy #Èhező munkanèlküliek
2021. márc. 10. 09:48
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Èrtem, szóval a nemzeti öntudat fontos, de az nem,hogy minden második embernek meghal az idősebb hozzátartozója olyan szar az ellátás a kórházban. Olyan szinten le vannak terhelve az ápolók.

Kevesen vannak, bármelyik dolgozót megkérdezed, azt fogja válaszolni régebben nem volt ilyen szinten leèpülve mint ami most megy . És nem a covid miatt szar az ellátás, az előtt közvetlenül is voltak bajok.

2020.decemberèben mikor a mamám bekerült a kórházba, akkor még sehol nem volt a covid.

Olyan szinten le voltak terhelve az ápolók,hogy mamám se az esti se a reggeli antibiotikumát nem kapta meg. Vagyis de,kitettèk neki az asztalkájára,csak azt már nem vettèk figyelmbe hogy demens és ki van kotozvem ergo esélye nem volt bevenni a gyógyszert.

Ha nem nézünk rá mi,kiszáradt volna. Ez mi ha nem a kormány hibája?

2021. márc. 10. 12:25
 22/31 anonim ***** válasza:
80%
Minden testi- és lelkiegészségre költött pénz hasznos. Így szükség van az egészségügy fejlesztésére is, és a sport fejlesztésére is. Sőt, az oktatás fejlesztése is nagyon fontos. A tanárok bére is nagyon alacsony.
2021. márc. 10. 12:59
 23/31 anonim ***** válasza:
73%

"Ha nem nézünk rá mi,kiszáradt volna. Ez mi ha nem a kormány hibája?"

Menj sürgősen kórházba, mert úgy tűnik családi probléma nálatok a szellemi leépülés.

Közppiskolásként voltam kórházban és nekem is csak kitették mellém a gyógyszereket (amikor aludtam). Másnap a főnővér lecseszett, hogy nem vettem be semmit sem. A doki megkérdezte, hogy jobban vagyok-e. Mondtam, hogy igen. Azt válaszolta, hogy jó, hogy nem vettem be azokat.

Az első napon, amikor vért vettek, sriccelt a vér a karomból. Másnap szóltam, hogy lecserélném a piszamámat, mert túl kellemes csupa véres pizsamában lennem egész nap. Egy hétig voltam bent, de nem cserélték.

De nem az akkori (ballib) kormányt szidtam, a hülye főnővért.

2021. márc. 10. 13:58
 24/31 anonim ***** válasza:
78%

#21!

Nézz utána, hogy mennyi egészségügyi intézményt újított fel az Orbán kormány. Ha ettől vonnák el a pénzt a stadionok, akkor Gyucsányék idejében 3x ennyi stadionnak kellett volna épülnie.

Csak ők tényleg ellopták a pénzt.

2021. márc. 10. 13:59
 25/31 anonim ***** válasza:
4%
22: a sportlétesítmény akkor hasznos, ha az átlagembernek csinálják, élsportra csinálni értelmetlen pénzszórás
2021. márc. 10. 14:20
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

#25!

Éppen ezért lesz a futópálya Nyíregyházán a stadionon kívül.

Amúgy meg nem igaz, amit mondasz. Az élsport pénzt tud termelni, munkát az sok embernek. Valamint az élsport motivája az átlagembert a mozgásra.

2021. márc. 10. 14:36
 27/31 anonim ***** válasza:
4%

26: nálunk nem termel pénzt, mert önteni kell bele az állami pénzt már 10 éve

A külföldi élsport is motivál, amikor a gyerekek Messi meg Ronaldo akarnak lenni. Hagyjuk az élsportos pénzszórást a külföldnek, ők motiválják a mi gyerekeinket is, és itthon inkább a tömegsportot támogassuk.

Az semmiképpen nem elfogadható, hogy pl. profi focicsapatokat az állam tart életben, mert képtelenek a piacról megélni. Ha nem élnek meg, akkor ne legyenek.

2021. márc. 10. 14:54
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Ne panaszkodjatok.Oruljunk,hogy nem a vadaszat a kedves vezeto kedvenc sportja,mert azota elesben lonenek mindenre ami mozog.
2021. márc. 10. 16:36
 29/31 anonim ***** válasza:
57%

#27!

Értem, tehát te megfosztanád ettől a karrier-lehetőségtől a hazai fiatalokat.

2021. márc. 10. 18:03
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Aszongya a foci összekovácsolja az embereket....

Háhá..

Erre a célra szerintem a kocsma sokkal jobb !!

2021. márc. 10. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!