Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Örültök az új...

Fideszesek! Örültök az új stadionoknak?

Figyelt kérdés

#logika #stadion #Felesleges pènz èsszerű elköltèse #Rothadó egèszsègügy #Èhező munkanèlküliek
2021. márc. 10. 09:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
40%

Igen, a focinak is fontos. A stadionokra is bizony kell költeni , ha már 30-40 éve hagyták lepusztulni őket...

Én látsz párszor a Groupama arénában voltam, nagyszerű élmény volt, alig várom, hogy újra mehessek!!

2021. márc. 10. 10:15
 12/31 anonim ***** válasza:
39%
3: hiteles kocsikkal, ha a kamatok emelkednének, sok be fog dőlni abból
2021. márc. 10. 10:17
 13/31 anonim ***** válasza:
63%
Függetlenként, nagyon nem! Most semmi ilyesmire nem kellene költeni.
2021. márc. 10. 10:20
 14/31 anonim ***** válasza:
51%
Mivel egészen más sportot űzök évtizedek óta, de évente van mindig 1-2 alkalom, amikor "stadionban" van a versenyközpont, ezért örülök, ha építenek, felújítanak ilyen létesítményeket.
2021. márc. 10. 11:12
 15/31 anonim ***** válasza:
51%
Ha már mindenhol lesz stadion,akkor jönnek az uszodák,utána teniszpályák,aztán golfpálya,krikett pálya,aztán gyerek homokozó..
2021. márc. 10. 11:38
 16/31 anonim ***** válasza:
55%

Ti mindig jobb dolgokra tudjátok elkölteni az adófizető pénzét, amikor nem vagytok hatalmon. Aztán ha hatalomra kerültök, meg jön a nyavalygás.

Egyáltalán nem éreztem azt, hogy 2002-2010 között olyan értelmes dolgokra lett volna elköltve az a sok pénz.

A foci a legnépszerűbb sport a világon. Összetartó ereje van.

Nézz már pár képet a 2016-os EB-ről.

Bár én is kicsit sokallom az erre fordított pénzt, de akkor is szükség van rá. Összekovácsolja az embereket, és ez nagyon fontos.

Bár tudom, hogy ti képesek vagytok a identitásotokat is feladni a 2004 óta ígért 1000 eurós minimálbér miatt, de mi nem.

Fontos, hogy erősödjön a nemzeti öntudat, és ennek része a foci.

Az elmúlt 30 évben mindent megtettetek, hogy semmilyen kohézió ne legyen az emberek között. Ahogy most is megy a demoralizálás napi szinten.

Ha egyszer megéljük, hogy fontos szempont legyen nektek is, hogy a pénzen kívül, szeressük is egymást, egy szebb hely lesz a világ.

2021. márc. 10. 11:59
 17/31 anonim ***** válasza:
16%

Mint a nyíregyházi stadion, aminek épp most duplázódott meg a költsége. Hisz a járvány és a gazdasági válaság alatt ez a legfontosabb!

[link]

Legalább a burgonyák vígan tapsikolhatnak hozzá, hogy épül mégegy az amúgy is meglévő mellé.

"Fontos, hogy erősödjön a nemzeti öntudat, és ennek része a foci."

XDDDD Több nemzeti öntudat van egy tál pacalban, mint amit focinak itt hívtok.

2021. márc. 10. 12:03
 18/31 anonim ***** válasza:
16%

Fontos, hogy erősödjön a nemzeti öntudat, és ennek része a foci."

Miért egy ostoba divatjáték a nagy nemzethi soprt? Amit csak igaz fehér keresztény heterók néznek.

Egyébként értem, valami olyan dolgot képzelnek oda ami nincs is ott.

Pl magyarország elveri valamelyik országot fociban (ritka)

Hát az egész országot szénné VERTÜK, mi akik csak néztük. Innentől kezdve xy ország semmit se ér hozzánk képest. Vagyis HOZZÁM képest.

Jobb vagyok mint egy egész ország pl Izland.

Nem semmi sikerélmény ez a fideszeseknek!

2021. márc. 10. 12:11
 19/31 anonim ***** válasza:
20%

16: többnyire üresen konganak a stadionok, ha igazad lenne, hogy milyen fontos az embereknek, akkor minden meccsen

Nézd meg az átlagos nézőszámokat:

Nézőszámok: NB I 2019/2020 • Bajnoki mérkőzések • Magyarfutball.hu

[link]

2021. márc. 10. 12:24
 20/31 anonim ***** válasza:
62%
19). minden meccsen tele lennének, ez kimaradt
2021. márc. 10. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!