Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki csak politikai...

Ha valaki csak politikai alapon utálja a melegeket, az lehet, hogy elfogadna így?

Figyelt kérdés

A nagybátyámról van szó. Korábban egyáltalán nem volt homofób, de nagyjából mindig az a véleménye, ami az épp aktuális politikai irányvonal. Tehát két éve még a migránsokat gyűlölte mindennél jobban, most a melegeket.

A szüleim már tudják rólam (16 vagyok), viszont anyukám aggódik, hogyha a nagybátyám megtudja, hatalmas balhé lesz a családban...

Van esélyem, hogy ne gyűlöljön? Amúgy jóban vagyunk, meg egy városban élünk, szóval találkozunk legalább 2-3 hetente.

2021. márc. 8. 21:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem meg kellene tanulnia elfogadnia téged így. Ez egy természetes dolog, az állatvilágban is előfordul.

Vannak akik a puncira gerjednek (pl.: én), vannak, akik férfi létükre a phaszra. Vagy egy férfi valagra.

Pl.: úgy hogy be akarják oda verni. Tövig. Vagy a falloszt bekapni. Szintén tövig.

Evvan, el kell fogadni, hogy van ilyen, 21 században vagyunk.

2021. márc. 8. 22:00
 12/14 anonim ***** válasza:
12%
Ez csak egy szokásos kamukérdés, kamu rokonokkal. Minden másnap felbukkan itt néhány fantázia történet. Középpontban a kormánnyal, akik láthatalan sugarakkal változtatják át a kedves kamurokont agresszorrá.
2021. márc. 8. 23:04
 13/14 Dirsctioner válasza:
63%

Szerintem beszélj vele egy kicsit a témáról úgy, hogy nem vallod még be neki, és ha jól sikerül, akkor mondd el szerintem. Biztos elfogad! Hisz a tesód :) Ha nem, akkor is egy idő után szerintem el kéne mondanod. Szerintem meg fogja érteni :D

Kitartást! :3

Ui: a homofób barmok meg menjenek a....

2021. márc. 12. 23:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem a testvérem, anyukám testvére.
2021. márc. 13. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!