Ha valaki csak politikai alapon utálja a melegeket, az lehet, hogy elfogadna így?
A nagybátyámról van szó. Korábban egyáltalán nem volt homofób, de nagyjából mindig az a véleménye, ami az épp aktuális politikai irányvonal. Tehát két éve még a migránsokat gyűlölte mindennél jobban, most a melegeket.
A szüleim már tudják rólam (16 vagyok), viszont anyukám aggódik, hogyha a nagybátyám megtudja, hatalmas balhé lesz a családban...
Van esélyem, hogy ne gyűlöljön? Amúgy jóban vagyunk, meg egy városban élünk, szóval találkozunk legalább 2-3 hetente.
Szerintem meg kellene tanulnia elfogadnia téged így. Ez egy természetes dolog, az állatvilágban is előfordul.
Vannak akik a puncira gerjednek (pl.: én), vannak, akik férfi létükre a phaszra. Vagy egy férfi valagra.
Pl.: úgy hogy be akarják oda verni. Tövig. Vagy a falloszt bekapni. Szintén tövig.
Evvan, el kell fogadni, hogy van ilyen, 21 században vagyunk.
Szerintem beszélj vele egy kicsit a témáról úgy, hogy nem vallod még be neki, és ha jól sikerül, akkor mondd el szerintem. Biztos elfogad! Hisz a tesód :) Ha nem, akkor is egy idő után szerintem el kéne mondanod. Szerintem meg fogja érteni :D
Kitartást! :3
Ui: a homofób barmok meg menjenek a....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!