Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki csak politikai...

Ha valaki csak politikai alapon utálja a melegeket, az lehet, hogy elfogadna így?

Figyelt kérdés

A nagybátyámról van szó. Korábban egyáltalán nem volt homofób, de nagyjából mindig az a véleménye, ami az épp aktuális politikai irányvonal. Tehát két éve még a migránsokat gyűlölte mindennél jobban, most a melegeket.

A szüleim már tudják rólam (16 vagyok), viszont anyukám aggódik, hogyha a nagybátyám megtudja, hatalmas balhé lesz a családban...

Van esélyem, hogy ne gyűlöljön? Amúgy jóban vagyunk, meg egy városban élünk, szóval találkozunk legalább 2-3 hetente.

2021. márc. 8. 21:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%
Utálni fog. Legyél inkább normális heteró ember!
2021. márc. 8. 21:15
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem sem leszel a kedvence, ha annyira fanatikus politizáló.
2021. márc. 8. 21:17
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Bátyjád egy propaganda papagály, sosem lesz saját véleménye, se azoknak sem akik szimplán a propaganda miatt utálnak.

Én mondjuk a homofóbokat sem értem hogy minek gyűlőlkődnek, olcsóbb lesz e a kenyér ha csak heterok lennének a világon, nem tudom. De ez már nem az én dolgom.

2021. márc. 8. 21:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Anyukám azt mondja, hogy visszanézve már kiskoromban is voltak jelei annak, hogy meleg lehetek. Szóval abban reménykedek, hogy hátha valahol mélyen a nagybátyám is érzi és nem akad ki nagyon.
2021. márc. 8. 21:19
 5/14 A kérdező kommentje:

"Legyél inkább normális heteró ember!"

Nem tudom megváltoztatni azt, hogy kit szeressek. Gondolom te sem tudod megváltoztatni a saját szexuális irányultságodat.

2021. márc. 8. 21:20
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi, jön majd valami új ellenség a migránsok, Soros meg a melegek után, és reméljük szép lassan elfogad majd a nagybáttyád.
2021. márc. 8. 21:20
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

Ha normális a nagybástyád akkor el fogja fogadni, és nem fog mellőzni...

Ha meg emiatt mellőz, akkor jobb is ha elmegy...

Mondjuk én jobboldali érzelmű vagyok, de a gyűl+(ölet)...ami egyik ideológiában se elfogadható, max a szélsőségeseknél...

2021. márc. 8. 21:25
 8/14 A kérdező kommentje:

"Mondjuk én jobboldali érzelmű vagyok"

Mondjuk én is. Mármint keresztény családból jöttem, fontos a hazám el sem tudnám képzelni az életem máshol, hagyományőrző vagyok kiskorom óta (lovasíjász). De attól még nem tudok heteró lenni :(

2021. márc. 8. 21:30
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
#8 Nem is kell heterónak lenned, nem neked kell változnod, hanem a nagybátyádnak, elfogadóbbnak kell lennie.
2021. márc. 8. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Hasonló helyzetben vagyok én is mint te, csak nálam apám szokott így viselkedni. Én is reménykedem benne, hogy azért valahogy elfogadna, de azért inkább várok még az előbujással. Elég szomorú, hogy pár embernek fontosabb a gyűlölet, mint a saját gyerekének a boldogsága.
2021. márc. 8. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!