Hogyan lehetne a romákat jobban integrálni a magyar társadalomba?
4
Igazad van.Nem tudom miért nem jutott eszembe a szocializmus.Lehet azért mert 88-as születésű vagyok
7
Ja ezt én is észrevettem.Most jól össze lett itt kutyulva minden
több dolog kell
1. aki hajlandó változni
2. aki hajlandó megadni a változást
na most a szovjet rendszerben érdekes módon nem merült fel a cigányok kérdése... papám műszak vezető volt az egyik nagyobb gyárban és full 100%-os aranyvérű cigányok vagyunk... jó persze nem volt jó a szovjet rendszer de ott meg adták mindenkinek az egyenlő sz-ar bánásmódot és a kádár rendszer azért eléggé mérsékeltebb volt mint az előzők persze ettől még nem lesz jó csak mondom hogy bizony mindkét félnek akarni kell
jelenleg az állam kevésbé akarja! nem hajlandók megoldani pedig sok ciágny van aki hajlandó lenne rá! nem hiába egyre több az érettségis és egyetemet végző cigány
a szakmások száma is szépen nő sokuknak elege van a mély szegénységből és próbálják a gyerekeket arra ösztönözni hogy tanuljanak
persze van a másik réteg aki meg nem
és nem kell úgymond asszimilálni a magyar társadalomba meg tarthatják a saját kultúrájukat nyelvüket stb dolgot elég ha csak a mély szegénységet és az iskola műveltség problémát oldják meg hisz remek példa erre az uk ott van 4 különböző kultúra népcsoport ugye az angolok a skótok az írek és a walesiek még is megy a gazdaság és a társadalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!