Ha március 22 után se lesz enyhítés benne lennétek egy tüntetésben?
Emberek halnak a vírus szövődményeiben ,arra nem képesek egyesek hogy a maszkot felvegyék,katasztrófa.
Mindenkinek a nyitás az érdeke , gondolom ahogy majd csökken a kórházi leterheltség úgy a nyitás lesz és végre egy jót tüntethetnek akik arra vágynak.
ha a nép még mindig ott tart, hogy eddig nem tört kia forradalom, akkor már éppen ideje lenne!
Se Orbán, se Gyurcsány, hanem Mi Hazánk!
Es ki tart vissza 15os hogy napközbeni mondjuk a kollégáiddal és a barátaiddal logj? El lehet menni sétálni, kozben dumálni, leulni egy padra a parkba, vagy éppen az sincs megtiltva hogy magadhoz hívjad őket és mondjuk egy beulus hely helyett nálatok teazzatok vagy kavezzatok.
Vagy szerinted a minőségi együttlét csak kocsmákban és pubokban valósulhat meg? Ha nem akkor van lehetőség kapcsolatot teremteni másokkal. Egyszerűen annyi a kikötés hogy a penzed nem egy vendéglátóhelyek koltod el és este 8ra haza kell érnie a barátodnak vagy épp neked.
"#14 Legyél lezárás párti, szögeld be az ajtót és az ablakokat, ülj be a sarokba, fordulj befelé és rettegj fogvacogva. Senkit sem zavar. Viszont ezt a "mulatságot" tartsd meg magadnak. Vannak akik nem antiszociálisak és nagyon vágynak már rá hogy láthassák a kollégáikat/osztálytársaikat és vannak akiknek veszélybe került a megélhetése. Nem értem hogy aki annyira otthon akar maradni, miért kell neki ahhoz az, hogy mindenki mást is bezárjanak. Én valószínűleg soha nem fogok lovagolni mert félek a lovaktól, de ettől még eszembe nem jutna hangoztatni hogy a legjobb lenne mindenkit eltiltani a lovaglástól."
Mit nem értesz meg azon hülyegyerek, hogy én nem akarok bezárkózni egész nap? Aki bezárás párti, ő nektek rögtön otthon rettegő kis szarházi? Ez a baj veletek, hogy ha valaki bezáráspárti, azonnal elhordjátok ennek. Ti tényleg akkora hülyék vagytok, hogy 2 féle embert tudtok elképzelni? Aki totális nyitást akar és aki ki se mer lépni a házból? IGEn bezárás párti vagyok, ha tetszik neked ha nem kisbarátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!