Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha március 22 után se lesz...

Ha március 22 után se lesz enyhítés benne lennétek egy tüntetésben?

Figyelt kérdés
1 éve tart ez a helyzet,nem szeretném részletezni mekkora károkat okozva mert aki nem csontig narancs párti és nem egy barlangban él tudja. Elszomorító látni hogy mindenki csak otthonról mondja mit kéne és nem lépnek érte. Nem vagyok orvos se vírus szakértő de úgy gondolom,hogy 2 hét ilyen feltételekkel elég kell legyen a járvány görbe ellapításához. Ha mégse lenne enyhites akkor gondolom mindenki hosszú kommenteket fog írni a kormány oldalára vagy a haveroknak,családnak mondani h kivel mit kéne csinálni a parlamentben. Szeretném ha oszefogna az országnak egy jelentős része úgy hogy azt egy "átlag" ember vezeti függetlenül a kormánytól valós, nyílt tájékoztatás mellett. Ha más országokban kisebb dolgok miatt az utcára mentek az emberek akkor nálunk is itt lenne az ideje,persze ésszerű keretek között,de változtatni a mostani korlatozasokon.Megkernék mindenkit aki elolvassa ezt,hogy szavazzon és kíváncsi vagyok mindenki véleményére.

2021. márc. 5. 11:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%

Emberek halnak a vírus szövődményeiben ,arra nem képesek egyesek hogy a maszkot felvegyék,katasztrófa.

Mindenkinek a nyitás az érdeke , gondolom ahogy majd csökken a kórházi leterheltség úgy a nyitás lesz és végre egy jót tüntethetnek akik arra vágynak.

2021. márc. 5. 12:36
 12/19 anonim ***** válasza:
3%

ha a nép még mindig ott tart, hogy eddig nem tört kia forradalom, akkor már éppen ideje lenne!

Se Orbán, se Gyurcsány, hanem Mi Hazánk!

2021. márc. 5. 12:51
 13/19 anonim ***** válasza:
74%
Én mennék. Hajrá.
2021. márc. 5. 12:53
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Én bezárás párti vagyok, csak sok olyan rendelet volt, aminek amúgy nincs értelme de ettől még lezárás párti vagyok. Ha így szolidan de biztonságosan hasznos lezárások lennének azzal egyetértek, viszont amit itt akarnak (totális nyitás), azzal nem és nem is lenne jó ötlet. Így nem lennék benne, valószínűleg amúgy sem, amennyiben nem tart ez olyan sokáig.
2021. márc. 5. 14:38
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
#14 Legyél lezárás párti, szögeld be az ajtót és az ablakokat, ülj be a sarokba, fordulj befelé és rettegj fogvacogva. Senkit sem zavar. Viszont ezt a "mulatságot" tartsd meg magadnak. Vannak akik nem antiszociálisak és nagyon vágynak már rá hogy láthassák a kollégáikat/osztálytársaikat és vannak akiknek veszélybe került a megélhetése. Nem értem hogy aki annyira otthon akar maradni, miért kell neki ahhoz az, hogy mindenki mást is bezárjanak. Én valószínűleg soha nem fogok lovagolni mert félek a lovaktól, de ettől még eszembe nem jutna hangoztatni hogy a legjobb lenne mindenkit eltiltani a lovaglástól.
2021. márc. 6. 09:12
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Es ki tart vissza 15os hogy napközbeni mondjuk a kollégáiddal és a barátaiddal logj? El lehet menni sétálni, kozben dumálni, leulni egy padra a parkba, vagy éppen az sincs megtiltva hogy magadhoz hívjad őket és mondjuk egy beulus hely helyett nálatok teazzatok vagy kavezzatok.

Vagy szerinted a minőségi együttlét csak kocsmákban és pubokban valósulhat meg? Ha nem akkor van lehetőség kapcsolatot teremteni másokkal. Egyszerűen annyi a kikötés hogy a penzed nem egy vendéglátóhelyek koltod el és este 8ra haza kell érnie a barátodnak vagy épp neked.

2021. márc. 6. 11:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1956-ban történt volna meg ez az egész, akkor már a Lámpaoszlokon lógna a fél parlament...
2021. márc. 7. 17:39
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

"#14 Legyél lezárás párti, szögeld be az ajtót és az ablakokat, ülj be a sarokba, fordulj befelé és rettegj fogvacogva. Senkit sem zavar. Viszont ezt a "mulatságot" tartsd meg magadnak. Vannak akik nem antiszociálisak és nagyon vágynak már rá hogy láthassák a kollégáikat/osztálytársaikat és vannak akiknek veszélybe került a megélhetése. Nem értem hogy aki annyira otthon akar maradni, miért kell neki ahhoz az, hogy mindenki mást is bezárjanak. Én valószínűleg soha nem fogok lovagolni mert félek a lovaktól, de ettől még eszembe nem jutna hangoztatni hogy a legjobb lenne mindenkit eltiltani a lovaglástól."

Mit nem értesz meg azon hülyegyerek, hogy én nem akarok bezárkózni egész nap? Aki bezárás párti, ő nektek rögtön otthon rettegő kis szarházi? Ez a baj veletek, hogy ha valaki bezáráspárti, azonnal elhordjátok ennek. Ti tényleg akkora hülyék vagytok, hogy 2 féle embert tudtok elképzelni? Aki totális nyitást akar és aki ki se mer lépni a házból? IGEn bezárás párti vagyok, ha tetszik neked ha nem kisbarátom.

2021. márc. 7. 18:30
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja és azért mert bezárás párti vagyok, miért vagyok feltétlenül antiszociális? Képzeld el, az egyetemen sokat beszélgettem a szaktársaimmal online. Tudod, az is beszélgetés. Csak a te fajtádnak rögtön antiszociális az, aki bezáráspárti. Nincs túl sok kreativitásod.
2021. márc. 7. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!