Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem úgy hogy ennek...

Csak én érzem úgy hogy ennek sohasem lesz vége?

Figyelt kérdés
Mindig van, és lesz valami indok ami miatt meg kell hosszabbítani a jelenlegi intézkedéseket, vagy esetleg újabb szigorításokat be vezetni.

2021. márc. 4. 00:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nyáron nagy enyhítések lesznek.
95 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
26%
Ha ez így lenne, akkor Izraelben nem enyhítenének :)
2021. márc. 4. 00:37
 2/24 anonim ***** válasza:
43%

Igen, különleges vagy! Csak te érzed így!

Ja, nem! Hülye a kérdés, mint az összes "csak én" kezdetű.

2021. márc. 4. 00:42
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Hasonlóan érzek én is egy ideje, pedig az elején még reménykedtem a jobb irányban.
2021. márc. 4. 05:13
 4/24 anonim ***** válasza:
57%
Pénz beszél!
2021. márc. 4. 06:20
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem csak te.
2021. márc. 4. 07:05
 6/24 anonim ***** válasza:
76%
Az "Igen" és a "Nem" melyik kérdésre válaszopciók? Hogy csak te érzed-e úgy?
2021. márc. 4. 07:44
 7/24 anonim ***** válasza:
71%
Nyáron szerintem max az oltottaknak lesz szabad élete, ősztől meg újra lezárás, mert jön a 4. Hullám
2021. márc. 4. 08:15
 8/24 anonim ***** válasza:
95%
Én is így érzem már sajnos. :( Nyáron nyilván ismét lazítani fognak, kell a belföldi mecénásoknak a pénz a turizmusból. A bezárt magyarok meg boldogan fognak menni, mert végre lesz lehetőség kimozdulni. Aztán ősszel jönnek majd új mutánsok, amikre éppen nem jó a beadott vakcina, ezért amíg elkészítik az új, módosított változatot, jönnek a korlátozások. Az elmúlt egy év alapján sajnos ezt látom valószínűnek, bár ne lenne igazam. :(
2021. márc. 4. 08:38
 9/24 anonim ***** válasza:
82%
7: Tehát nyáron majd csupa 60 év feletti fog bulizni, kocsmába meg étterembe járni?
2021. márc. 4. 08:48
 10/24 anonim ***** válasza:
90%

Én is úgy érzem!

És szerintem ez az oltatsz, mehetsz bulizni szöveg is csak beetetés, hiszen megmondták, hogy akkor is fertőzhetsz, meg azt sem tudják mire, meddig, hogy véd majd a vakcina ennyi mutáns vírus közt, szóval nem lepődnék meg ha mindenkit havonta majd oltanának élete végéig, míg teljesen le nem zombul..! :(

2021. márc. 4. 09:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!